NE ZAMARA SE

Nakon šuškanja o novoj trudnoći oglasila se i Hana Huljić

08.12.2023 u 08:47

Bionic
Reading

Posljednjih dana naveliko se priča kako su Hana Huljić i Petar Grašo ponovno u slatkom iščekivanju. Ima li u tome istine ili ne doznat ćemo u narednim mjesecima, a dok se javnost zabavlja njezinom navodnom trudnoćom, Hana razmišlja o glazbi

Kuloarske priče da Hana Huljić i Petar Grašo nakon kćerkice Albe čekaju drugo dijete za 24 sata je komentirao Hanin otac Tonči Huljić, koji je rekao:

'Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad in nema. Bit će.'

A dok se javnost zabavlja nagađanjima, na društvenim mrežama oglasila se i Hana Huljić, koja se uz novu fotografiju prisjetila nekih prošlih vremena.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Jedna od meni mojih najdražih skladbi. #diesirae Na svim glazbenim platformama', napisala je Hana uz link na YouTube iz očeve 'Mise Mediterana', u kojoj ima jednu od glavnih uloga.

Podsjetimo, Hana Huljić i Petar Grašo dobili su prvo dijete, kćerkicu Albu, prošle godine u srpnju. Malena Alba postala je centar svijeta ne samo ponosnim roditeljima, već i djedovima i bakama, Tončiju i Vjekoslavi Huljić, kao i Grašinim roditeljima.

Dies irae Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kako je nedavno otkrio Grašo, u gostovanju kod Roberta Knjaza, malena Alba je od rođenja prava svjetska putnica, jer često na njegovim nastupima po regiji prati pjevača s mamom Hanom.