STIŽE PREMIJERA

Senzualno izdanje Hane Huljić bilo je idealno za novosti u njezinom životu

18.12.2023 u 17:02

Bionic
Reading

Da je malena Alba dovoljno stasala da se Hana Huljić može ponovno posvetiti i glazbi, potvrdila je i sama mlada glazbenica otkrivši na društvenim mrežama kako nas već sutra čeka premijera njezine nove, autorske pjesme

'Sutra u 12 h premijera nove autorske pjesme #Moon 🌝 na mom Youtube kanalu.' Kratka je i jasna objava Hane Huljić Grašo kojom je otkrila da posljednjih mjeseci, otkako joj se život promijenio dolaskom malene Albe, nije mirovala.

Osim što je bila fokusirana na kćerkicu koju je dobila sa suprugom, splitskim glazbenikom Petrom Grašom, Hana Huljić je radila i na novim pjesmama.

Nedavno je tako otkrila i kako će uskoro na svom YouTube kanalu objaviti i nove, autorske dječje pjesmice i uspavanke, a je li 'Moon' namijenjena najmlađima ili ne, doznat ćemo sutra u podne.

Na fotografiji, koju je stavila u objavu, Hana pozira u ležećem položaju u crnom topiću na bretele i raspuštene kose.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, Hana Huljić Grašo posljednjih tjedana ponovno puni medijske stupce i to zbog nagađanja, nakon što je netko pustio informaciju, da će nakon malene Albe ona i Grašo dobiti još jedno dijete, no za sada o takvome nema službene potvrde.

I Grašo, ali i Hanin otac, Tonči Huljić, dali su naslutiti kako se cijela obitelj raduje novom proširenju i kada se dogodi da će svi biti sretni.