MUKE PO HALJINI

Sve je nasmijala: Teška borba Sofije Vergare s preuskom haljinom

19.09.2017 u 15:53

Bionic
Reading

Crveni tepih, glamurozne toalete i dotjerane zvijezde, sve je to dio holivudskog sjaja koji vidimo na malim ekranima, ali da nije uvijek sve tako bajno te da je iza cijele te divne predstave zapravo mnogo teških i bolnih trenutaka, otkrila je Sofia Vergara

Muke koje je prije nekoliko dana imala slavna latino glumica Sofia Vergara vjerojatno su poznate samo mladenkama koje su prošle nešto slično sa svojim raskošnim vjenčanicama. 

'Jeste li se ikada pitali kako ući u auto u haljini za Emmy?', napisala je atraktivna glumica ispod niza fotografija na kojima je zabilježen taj zanimljiv proces.

Have you ever wonder how we fit in the car with the Emmy dresses???😂😂😂😂

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Naime, Sofia je za ovogodišnju dodjelu najprestižnijih televizijskih nagrada nosila bijelu kreaciju s potpisom Marka Zunina.  Unatoč raskošnoj haljini i velikom trudu, mnogi modni kritičari nisu je svrstali na listu najbolje odjevenih, upravo zato što za mnoge crvene tepihe bira slična izdanja sirena kroja, samo u različitim bojama. 

Iako je automobil kojim se dovezla na dodjelu Emmyja bio visok i prostran, Sofia je zbog preuske haljine jedva ušla u njega.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina koja je stegnuta cijelim tijelom sve do dna, kada se širi, nije najzahvalniji i najudobniji kroj, pa joj je ulazak u vozilo bio izuzetno naporan.

U pomoć su joj priskočili asistenti koji su pazili da haljina ostane u jednom komadu, a kada je 45-godišnjakinja napokon uspjela ući, morala se namjestiti u poluležeći položaj kako bi mogla disati.

The day @dollyparton baptised me😂😂😂😂 #emmys2017

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Objavom na Instagramu zvijezda je mnoge nasmijala, no ne tako davno Sofia je publici priredila mnogo urnebesniju scenu s haljinom.

  • +11
Najgore odjevene glumice s prestižne dodjele nagrada Emmy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prilikom dodjele Emmyja 2012. glumica je odjenula dugu zelenu šljokičastu haljinu koja je u jednom trenutku pukla pod njenim oblinama te je svijetu otkrila svoju pozadinu.

Bio je to događaj koji je brzo obišao sve svjetske medije, a mnogi su se komičari još dugo nakon toga šalili na njezin račun.

Autor: Youtube