NOVA ZVIJEZDA

Sve je napetije uoči finala 'The Voicea': Filip Rudan zbog svojih je sjajnih izvedbi glavni hit na YouTubeu

18.02.2020 u 14:24

Bionic
Reading

Jedan od najvećih favorita za pobjedu u trećoj sezoni popularnog showa 'The Voice Hrvatska' čije snimke na YouTubeu u nekim slučajevima imaju preko dva milijuna pregleda, odavno je osvojio publiku svojom simpatičnošću i talentom. Filip Rudan oduševio je i one koje su ocjenjivale njegove nastupe

Romantični 20-godišnjak do sad je oduševljavao gledatelje u nekoliko talent showova, a na njegov šarm su prije mentorice Vanne u 'The Voiceu Hrvatska' 'pale' i Martina Tomčić, Maja Šuput, ali i Mirela Priselac Remi.

'Filipe, ja sam toliko čekala taj tvoj nastup, malo sam i sama bila u tremi kako će sve ispasti, ja sam tvoj fan već sada iako ti još nemaš svoju pjesmu. Ovo je ispalo fantastično. Ti si toliko nenormalno sladak, talentiran, taj tvoj vokal, lagana 'rašpica' u glasu, šarm. Nevjerojatno, ti si nova hrvatska zvijezda', nahvalila ga je Maja Šuput u Supertalentu. Istog mišljenja je bila i Martina Tomčić koja mu je poručila da ima sve i da je već zvijezda ali da je nesvjestan toga: 'Osjećaj za glazbu je tvoj najveći supertalent'.

Za vrijeme njegove izvedbe Sealove pjesme 'Kiss From a Rose' pale su i suze u publici.

Izvor: Društvene mreže

U finalu 'Supertalenta' izveo je pjesmu Justina Biebera te oduševio svojim plesačkim sposobnostima. Profilirao se kao romantik, a očito je da se tog izričaja drži i dalje. Glazbom se bavi od šeste godine, prvi tekst je napisao s 14 godina, a ono što ga najviše motivira je ljubav.

Izvor: Društvene mreže

Prije toga, 2017. godine 'osvojio' je Mirelu Priselac Remi u žiriju RTL-ovog showa 'Zvijezde'. Massimo mu je na audiciji, prije nego je Filip a capella zapjevao, rekao da se skulira i pitao ga što se stisnuo. 'Imaš jedan Joe Coockerovski pokret rukom. Samo malo pripazi kako ćeš izvedbu kanalizirati kroz pokret', savjetovao mu je pjevač, a frontmenica Elementala ga je svojim riječima opustila za interpretaciju pjesme 'Bože, brani je od zla' Toše Proeskog. Upravo mu je makedonski pjevač uz Shawna Mendesa i Ed Sheerana glazbeni uzor.

Izvor: Društvene mreže

Filipovom se izvedbom, i to svoje pjesme u 'The Voiceu', oduševio i Damir Kedžo.

'Lijepo je čuti svoju pjesmu u izvođenju mladih i talentiranih pjevača koji dolaze. Meni najdražu i vokalno jako tešku pjesmu sinoć je pjevao Filip Rudan i ušao u polufinale The Voice. Bravo', napisao je pjevač na svom Facebook profilu.

Mlada pjevačka nada na svom Youtube kanalu objavljuje razne obrade inozemnih hitova nerijetko u duetu s isto tako talentiranim mladim glazbenicima. Ne treba sumnjati kako će svojim specifičnim vokalnim izrazom i karizmom ubuduće osvajati slušateljstvo, a taj 20-godišnjak iz Zagreba u budućnosti se vidi pred prepunom Arenom.

Izvor: Društvene mreže