'BILI SU JAKO SIMPA'

Anitu Dujić iznenadio prizor na kućnom pragu: Policija provjerava je li joj suprug u samoizolaciji

24.03.2020 u 12:14

Bionic
Reading

Hrvatska manekenka Anita Dujić trenutno boravi u Zagrebu sa svojim suprugom, škotskim producentom Duncanom Broadfootom i jednogodišnjom kćerkicom Lily

‘Upravo nam je murja pokucala na vrata. Provjeravaju da li je Dunc doma i u samoizolaciji. Bili su jako simpa. Bravo dečki, tako se to radi. Mi smo neizmjerno sretni i zahvalni da nam je dom ostao čitav, ne mrdamo nikud’, poručila je Anita Dujić ispod svoje posljednje objave na službenom Instagram profilu.

Poznata domaća manekenka otkrila je tako da hrvatska policija savjesno obavlja nove zadatke i zaista provjerava sve ljude kojima je propisana samoizolacija.

Budući da je Anitin suprug, škotski producent Duncan Broadfoot nedavno stigao u Hrvatsku iz inozemstva, propisane su mu mjere samoizolacije kako bi se utvrdilo da nije zaražen koronavirusom.

Anita se pohvalila da njezin voljeni s kojim dijeli jednogodišnju kćerkicu Lily poštuje sve propisane mjere i boravi isključivo u njihovu zajedničkom zagrebačkom domu.

Škota Duncana Broadfoota je bivša Miss turizma upoznala na Visu, na kojem je prije dvije godine radila kao dekoraterka na filmu 'Mamma Mia 2'.