S NJEZINIM POTPISOM

Sve je lakše uz Delolu: Jennifer Lopez pronašla novi izvor prihoda

05.04.2023 u 10:19

Bionic
Reading

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez odlučila je povećati svoju zaradu, pa je krenula putem mnogih slavnih kolega, koji su na tržište lansirali alkoholna pića. Latino diva sada se može pohvaliti Delola spritzevima i koktelima, koji će, ne sumnjamo, postati veliki hit

Pjevačica, glumica, a sada ponovno i poduzetnica. Nakon kozmetičkih linija, raznih partnerstva s modnim dizajnerima, Jennifer Lopez 'bacila se' na stvaranje pića sa svojim imenom, a obožavatelji su izlazak Delole na tržište dočekali s odobravanjem.

Riječ je o miksanim, vrhunskim koktelima na bazi jakih alkoholnih pića koji su puni okusa, napravljeni od prirodnih biljaka, bez glutena i s, kako stoji u službenoj objavi, puno manje kalorija od tradicionalnih koktela. Iako na tržištu postoje već brojne slične inačice, Delola Spritzes & Cocktails se razlikuje i po tome što dolazi u prekrasno izrađenim staklenim bocama dizajniranim po želji latino dive.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Greg Swales/House of Delola/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Značenje imena je 'Od Lole', koje je zapravo inspirirano njezinim nadimkom Lola, a o svemu Lopez kaže: 'Lola je moja razigranija, bezbrižnija strana. Ona je onaj dio mene koji je 'pušten s lanca'.... jer istina je u srcu. Mnogi moji prijatelji znaju da sam ja djevojka koja pleše na stolu, zbog čega im kažem: 'Ako vam je neugodno sa mnom, ne možemo se družiti!'

To sam ja. To je moja strana koja ne izlazi tako često na vidjelo, no kada izađe, to je itekako vidljivo...Shvatila sam da što sam starija volim kada se češće pojavi. Život je tu da uživaš u njemu i koliko god volim naporno raditi, igra i zabava su jednako važne za sretan, balansiran život. Možda ste me vidjeli na fotografijama kako se smijem i uživam u koktelu....to je Lola koja živi svoj najbolji život.'

Upravo iz tih svih razloga, razmišljajući 'što nedostaje na tržištu', dosjetila se koktela s vlastitim potpisom, a što je lako dostupno.

Za 'prvu ruku' Delola dolazi u tri okusa - Bella Berry Spritz s votkom, bobičastim voćem i hibiskusom Paloma Rosa Spritz s tekilom, grejpom i cvijetom bazge te L'Orange Spritz, napravljen od Amara, naranče i marakuje.

  • +6
Jennifer Lopez na Grammyjima Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

A baš kako se sa svojim ženskim timom posvetila okusima, istu je pažnju posvetila i izgledu boca, kojima dominiraju dva lava, budući da su ona, ali i suprug Ben Affleck, rođeni u horoskopskom znaku Lava. Inspiraciju za ovaj novi poslovni pothvat Jennifer Lopez pronašla je tijekom svojih putovanja po Europi, osobito po talijanskoj obali koja ju je očarala. Budući da je na Capriju prvi puta probala spritz, odlučila je upravo tamo snimiti kampanju.