SKORO ISELJAVANJE

Svakog gosta za 106 dana dosta

26.06.2011 u 16:56

Bionic
Reading

Poslije 105 dana od 21 stanara ostalo je samo pet finalista – Soraja, Marijana, Horvat, Duško i Brendon. Bliži se kraj njihovu suživotu

Svatko od stanara ostavio je svoj trag u BB kući. Tijekom dana svatko od pet finalista posjetio je ispovjedaonicu i razgovarao s Big Brotherom.

Duško je prvi ušao, zahvalio se Big Brotheru i povjerio mu se. Vrlo je sretan što je među finalistima te mu je drago što je upoznao Horvata i Soraju za koje misli da su mu sada prijatelji.

Smatra da ga je prvi odlazak na smetlište održao jer je na početku zapravo htio otići. Također misli da mu je bilo najteže zbog godina i zbog navika.

Nije mogao sakriti svoju tugu i sreću, pa je u suzama završio razgovor s Big Brotherom.

Horvat je presretan jer ima osjećaj da se sve jako brzo završilo i teško mu je shvatiti da je već kraj. Ni u snu nije mogao zamisliti da mu se ovako nešto može dogoditi te je dodao da je jako ponosan na sve stanare.

Brendon je u svom stilu zahvalio svima koji su ga podržavali na bilo koji način. On već pomalo slavi svoju pobjedu jer se njegov san već ostvario, a tko će stvarno pobijediti je – pogodili ste – nebitno.

Sve ružne stvari koje su se dogodile potisnut će, a dobra iskustva nikad neće zaboraviti.

Soraja je u ispovjedaonici bila vrlo spokojna, no istovremeno i tužna. Ne želi nikad zaboraviti dobre i zabavne stvari koje su se dogodile u BB kući – svaki tulum, svaki 'kolosej' i svaki zadatak. Pokušat će zaboraviti nominacije i sitne rasprave.

Svojim velikim uspjehom smatra to što je pronašla prijatelje i nada se da će se s njima nastaviti družiti i kad izađe. Da može, produžila bi svoj boravak za još koji dan.

Marijana je zadnja koja je razgovarala s Big Brotherom. Uzbuđena je i sretna.

Nestrpljivo očekuje susret s njoj dragim osobama koje je čekaju, a svoj boravak u BB kući će pamtiti po svemu. Za nju je to bilo veliko iskustvo i 'luda vožnja'.

Tijekom boravka najsretnija je bila s Nemešom, a s Nikolom, Lesterom, Horvatom, Nirmalom i Emom bi željela nastaviti prijateljevati. Ona misli da su je svi usponi i padovi doveli do finala.