ZABRANJENI GRAD

Suzana Mančić zna uživati: Pogledajte gdje odmara

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Najpoznatija Loto djevojka s ovih prostora prošlu godinu pamtiti po udaji za dugogodišnjeg partnera, te uspjesima koje je imala s autorskom emisijom 'Suzanin izbor', a za ovu godinu je puna različitih planova. Predah od obaveza i punjenje baterija za nove životne pothvate Suzana Mančić odlučila je napraviti putovanjem

Nekadašnja loto djevojka i voditeljica Suzana Mančić otputovala je na Daleki istok a svoje utiske o Pekingu podijelila je sa svojim fanovima na Instagramu gdje je poprilično aktivna.

'Zabranjeni grad opasan zidinama i kanalom…više ništa nije zabranjeno, ali najveća carska palaća na svijetu i dalje privlači ljepotom i mistikom', napisala je pored fotografije koju su njezini fanovi kao i do sada dočekali s veseljem.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'U ovoj godini želim završiti pisanje svoje treće knjige koja će biti o mojim korijenima i o Pirotu, odakle potječe moj otac. Familija Mančić bila je mnogoljudna i ima tu puno zanimljivih priča koje planiram ispričati, a sve će biti 'začinjeno' podatcima iz povijesti tog kraja. To je veliki pothvat za mene i pripremam se tako što čitam arhivske spise i razgovaram s vojnim povjesničarima dok, nažalost, više ne mogu pričati ni s kim iz svoje familije budući da su se svi preselili na onaj svijet. Nadam se da se neću obrukati', izjavila je nedavno Suzana.

  • +4
  • +1

Suzana Mančić

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!