BEZ ZADRŠKE

Suzana Mančić o zabranjenim temama: 'Psihijatara nikad dovoljno u ovo ludo vrijeme'

Suzana Mančić

Suzana Mančić

Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX

Najpoznatija loto djevojka i televizijska voditeljica s povremenim izletima u glumu uvijek privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom, ali i izjavama za medije. Ovog puta je Suzana Mančić odgovarala na pitanja o brojnim tabu temama - razvodu, pobačaju i psihijatrima

Jedan od najvećih seks simbola bivše Jugoslavije za srpski Alo izjavila je da nije sramota razvesti se i da je bolje proći kroz dobar razvod nego loš brak.

'Dobrog razvoda nema, to je bolan i stresan proces. Razvod je osobni poraz, izgubljena bitka, ali nije sramota reći - loše sam procijenila. Kako kaže naš narod, bolje spriječiti nego liječiti. Zato dobro otvorite oči kad donosite tako važnu odluku kao što je sklapanje braka. Ne dozvolite da vas vodi samo srce, uključite malo i razum, ne zanemarujte ono što vam roditelji savjetuju, oni obično vide ono što vi ne možete zbog ružičastih naočala', poručila je Suzana Mančić.

Suzana Mančić drži da pobačaj nije grijeh. 'Uskraćujemo ženi slobodu da radi, sudjeluje u javnom životu, na ženama leži ovaj planet. Što mislite, treba li je natjerati da rodi neželjeno dijete? Sirotišta su puna neželjene djece', pojasnila je.

Smatra da ljudi trebaju shvatiti da nije sramota ni potražiti pomoć psihijatra.  

'Psihijatara nikad dovoljno u ovo ludo vrijeme, kada se više ne zna što je dobro, a što loše, tko je lud, a tko zbunjen. Dođe trenutak kad vam je potrebna stručna pomoć, psiholog ili psihijatar, a raspitajte se u čemu je razlika, treba uzeti aktivnu ulogu. To je najbolje što sebi možete priuštiti', kaže Suzana.

Poručila je i da bi glasala za legalizaciju marihuane za osobe starije od 18 godina, ali bi pooštrila kazne ljudima koji je prodaju djeci. 

  • +4
  • +1

Suzana Mančić

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!