najpoznatija LOTO DJEVOJKA

Suzana Mančić pokazala svoj novi izgled: Fanovi su oduševljeni

25.05.2019 u 23:04

Bionic
Reading

Godinama je beogradska ljepotica ljudima nosila bogatstvo izvlačeći kuglice s njihovim brojevima. Iako danas ima 62 godine, Suzana Mančić još uvijek privlači pažnju svojom pojavnošću. Na društvenim mrežama ima fanove po cijeloj regiji s kojima rado dijeli privatne trenutke, a sada se pohvalila s novom frizurom

Godine je ne sputavaju ni u čemu. Poznata je kao žena koja vrlo vodi računa o svom izgledu i stalno se trudi biti u korak s trendovima, pa su tako česte i njene fizičke transformacije. Suzana Mančić, izjavila je svojedobno - voli eksperimente, a posebno kad je frizura u pitanju. Oduvijek je bila plavuša, tek je prije nekoliko godina nakratko potamnila kosu. Sada je svoju poludugu, stepenasto ošišanu kosu odlučila skratiti.

'Novi friz, to mi je trebalo', pohvalila se svojim fanovima na Instagramu pored jedne od fotografija dok je pokraj druge naglasila kako je sretna zbog ne baš velike promjene. Fanovi su je, naravno, počastili brojnim komplimentima naglašavajući kako njezina ljepota ne blijedi.

View this post on Instagram

Happy, happy, happy #new look

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

View this post on Instagram

Novi friz, to mi je trebalo@!!!

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Premda je karijeru počela kao pjevačica te se kasnije okušala kao TV voditeljica, zauvijek će ostati poznata kao seksi loto djevojka koja je itekako unovčila svoj izgled.

'Nikad se nisam vidjela kao ljepoticu. Ne bih se usudila prijaviti za natjecanje za Miss, iako su mnogi, istina, i danas uvjereni da sam bila službena Miss Jugoslavije. Greška. Uvijek sam se trudila učiti od boljih od sebe, ne odustajati i ne posustajati. Ljepota je uvijek dobro došla ali bez velikog rada i discipline, nema rezultata. Bila sam svjesna nekog svog magnetizma, imala sam, a imam i sada nešto za čime muškarci žude, čemu ne mogu odoljeti', poručila je ranije.

  • +4
Suzana Mančić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld