vrijeme za igru

Susret slavnih obitelji: Veselo druženje najmlađih članova kraljevske obitelji

22.11.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Nakon rijetkog poraza, koji je prije nekoliko dana doživio na ATP turniru u Londonu, Roger Federer izdvojio je malo vremena za najbliže. S obitelji se sjajno proveo u britanskoj prijestolnici, a između ostalog svoje je mališane odveo i u Kensingtonsku palaču, u posjet omiljenim kraljevskim nasljednicima - princu George i princezi Charlotte

Kao i na svakom od njegovih važnih turnira, obitelj Rogera Federera bodrila ga je i prije nekoliko dana u Londonu, u kojem ovoga puta nažalost nije dospio do finala. 

Iako je sportski uspjeh ovog puta izostao, tenisač je proveo kvalitetno vrijeme sa svojim najmilijima. 

To je između ostalog uključivalo posjet dragim prijateljima, najpoznatijem britanskom kraljevskom paru, princu Williamu i vojvotkinji Kate Middleton. 

  • +12
Roger Federer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni sportaš viđen je ovaj tjedan pri izlasku iz Kensingtonske palače u društvu svoje dugogodišnje supruge Mirke i četvero djece. 

Kako pišu strani mediji, 36-godišnja teniska legenda omogućio je svojim mališanima zabavno poslijepodne te su uživali u igri s 4-godišnjim princem Georgeom i njegovom sestricom Charlotte.

Osmogodišnje blizanke Myla Rose i Charlene Riva te trogodišnji blizanci Leo i Lennart jako su se veselili ovom posjetu. 

Dječica su provela gotovo dva sata u igri i smijehu, a neimenovani izvori tvrde kako su se omiljeni kraljevski nasljednici također jako razveselili gostima. 

Budući da maleni George obožava automobile i lego kockice, pretpostavlja se da se muški dio mališana zabavljao uz te igre, dok su djevojčice našle svoj način uz lutke i crtiće. 

  • +42
Kate Middleton i princ William

#PrinceGeorge #PrincessCharlotte 's Royal Playdate at Government House pix @RoyalVisitCan

Objavu dijeli Prince George of Cambridge 💜 (@princegeorgepictures)

Nije iznenađenje to da se ove dvije poznate obitelji druže u slobodno vrijeme.

Supružnici Roger i Mirka Federer prije nekoliko su mjeseci viđeni i na vjenčanju Pippe Middleton, mlađe sestre vojvotkinje od Cambridgea, a zna se da su izrazito bliski i s ostatkom obitelji Middleton.