JOŠ U JEDNOM KOMADU

Šuškanja o porodu u tajnosti Gigi Hadid riješila je fotografijom koja sve otkriva

18.09.2020 u 10:55

Bionic
Reading

Mlada manekenka Gigi Hadid prije samo dva dana uzburkala je društvene mreže, nakon što je njezin otac kroz nekoliko stihova dao naslutiti da je rodila u tajnosti i to puno prije termina. Međutim, izgleda da takva nagađanja nisu točna jer se 25-godišnjakinja sada pokazala s trbuhom u poodmaklom stadiju trudnoće

Tijekom prvih nekoliko mjeseci trudnoće Gigi Hadid bila je uglavnom tajnovita oko svoje nove životne uloge, a onda se kasnije malo oslobodila i javnosti dočarala kako izgleda, kako se osjeća i dala naslutiti da nosi djevojčicu.

A onda su prije dva dana počela nagađanja da je rodila u potpunoj tajnosti i fanovi jednostavno nisu mogli sakriti uzbuđenje i iščekivanje da se vijest potvrdi.

Na njihovu veliku žalost, slavna manekenka sada se pokazala s trudničkim trbuhom i poručila: 'Od 27. tjedna trudnoće, vrijeme leti'. Pritom je nosila majicu odrezanu nakon grudi, koja dodatno otkriva njezin cijeli trbuh i jasno milijunima koji je prate pokazuje kako izgleda u ovom trenutku.

Podsjetimo, prvih nekoliko mjeseci, najrizičnijih za sve trudnice, Gigi se skrivala od javnosti. Prikrivala svoj trbuh širokom odjećom, te na neko vrijeme odselila na farmu svojoj majci Yolandi, kako bi bila što zaštićenija od pandemije koronom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

growin an angel :)

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)