EMMA HEMING WILLIS

Supruga Brucea Willisa o pričama da koristi njegovu bolest za vlastitu promociju

10.03.2023 u 14:31

Bionic
Reading

Zbog učestalih istupa u javnosti, druga supruga Brucea Willisa, Emma Heming Willis našla se na udaru dušebrižnika koji smatraju da je odlučila iskoristiti svojih pet minuta slave

U svom novom videu Emma Heming Willis, druga supruga holivudskog glumca Brucea Willisa, obrušila se na sve one koji je optužuju da koristi njegovu bolest kako bi dobila 'svojih pet minuta slave'.

Emma, koja je u braku sa zvijezdom filmova 'Umri muški' od 2009. godine, uzela si je u misiju da podigne svijest o suprugovom zdravstvenom stanju i to nakon što je obitelj Willis u zajedničkoj objavi nedavno otkrila kako je njegova bitka s afazijom prerasla u bitku s frontotemporalnom demencijom.

'Upravo sam vidjela nešto gdje se govori kako pokušavam uzeti od svega 'svojih pet minuta', što je zapravo super, jer to znači da slušate što govorim. Stoga, uzet ću svojih pet minuta i pretvoriti ih u 10 jer sam tu u ime svog supruga', započela je video Emma Heming Willis i dodala kako je obećala samoj sebi da će 'podići svijest' o ovoj bolesti, ali i kako bi rekla nešto o njegovateljima, koji su 'neopjevani heroji'.

  • +3
Emma i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'I onda ću pretvoriti svoju tugu i svoj bijes i pretvoriti ih u nešto dobro', zaključila je Emma, a na njezin video odmah je reagirala i Willisova kći iz braka s Demi Moore, Scout Willis, koja je maćehi poručila da je 'ponosna na nju'.

Inače, zdravstveno stanje Brucea Willisa posljednjih se mjeseci dodatno narušilo, a obitelj je nedavno dobila i novu dijagnozu. Dosadašnja afazija prerasla je u frontotemporalnu demenciju, zbog čega cijela obitelj radi se kako bi glumcu olakšali, koliko-toliko, život i patnju.