hmm hmm

Svi o tome pričaju: Krije li Sofia Richie ispod kaputa slatku tajnu?

19.01.2024 u 13:48

Sofia Richie

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Korisnici društvenih mreža već su krenuli s čestitkama, no Sofia Richie još se nije oglasila. Naime, zbog njezinih posljednjih modnih kombinacija mnogi zaključuju da je - trudna

Odjevne kombinacije Sofije Richie prava su modna inspiracija. Što god da plavuša odjene preko noći postaje pravi hit, tako da je Sofia u punom smislu riječi prava trendsetterica! Međutim, kombinacije u kojima se pojavljuje u zadnje vrijeme nisu tako proučavane zbog modne čarolije, već zbog toga što se mnogima čini kao da kaputima i jaknama nešto skriva!

Zakopčane jakne i kaputi napeti na području trbuha natjerali su mnoge da pomisle kako je Amerikanka u blaženom stanju.

Sve je krenulo nakon što je Richie sa suprugom prisustvovala Baby2Baby Gala događanju, a tada su neki zamijetili mali trbuščić.

Nagađanja o prinovi nedavno su se pojačala jer naizgled počela skrivati ​​trbuh dok je u javnosti, a za druženje s prijateljima i šopingiranje odjenula je kombinacije kojima je pokušala ostvariti opušten look u kojem glavnu riječ vode oversized komadi. Međutim, obožavatelji su prionuli detektivskom poslu i zaključili da nešto krije.

Richie i njezin suprug Elliot Grainge još se nisu oglašavali. Iako Graingeu nije mila medijska pozornost koju njegova obitelj uživa, ovu će vijest teško sakriti.

Iako su nedavno bili blagdani te je moguće da je Richie samo 'nabacila par kilograma', korisnicima društvenih mreža bliža je ona prva ideja.

Podsjetimo, Richie je u travnju 2023. pripremila grandiozno vjenčanje na jugu Francuske. S partnerom Elliotom Graingeom u vezi je od 2021, a sada ih, kako se čini, čeka i sljedeća stepenica obiteljskog života.

sofia richie grainge

Zovu je ikonom tihog luksuza, ali ni ona nije odoljela najpopularnijim čizmama sezone

Pogledaj galeriju