OLIVERA NA INSTAGRAMU

Supruga Panonskog mornara sletjela na planet Internet i otkriva nepoznate detalje iz djetinjstva

15.11.2019 u 00:19

Bionic
Reading

Puno je toga o voljenoj Oliveri kroz svoje stihove ispričao Đorđe Balašević, ali dosta toga nisu znali ni najokorjeliji obožavatelji Panonskog mornara

Te neispričane priče odlučila je ispričati sama Olivera i to u dosta zanimljivoj formi.

Lijepa Đoletova supruga poslala je krajem listopada putem Instagrama pozdrave s planeta Internet na kojega je upravo sletjela.

Od tada svakih nekoliko dana objavi fotografiju svoje šetnje rodnim Zrenjaninom i podijeli uspomenu na lokaciju na kojoj se fotografirala.

A te uspomenu, barem za sada, nisu najljepše pa tako iz kratkih crtica s Oliverinog Instagrama možemo doznati da je kao dijete živjela u velikom siromaštvu, te čak nekoliko dana kao beba živjela kao beskućnik.

'Polasku u školu radovala sam se najviše zato što ću imati svašta svoje: svoju olovku, svoju bilježnicu, svoju gumicu. Svoju slovaricu! Svoju naslijeđenu torbu bez drške s pokvarenim patent zatvaračem, i još puno toga svog', prisjeća se prolazeći uz školu Olivera i dodaje: 'Ali, otkrivši začas što sve imam, škola me krenula iz dana u dan učiti što sve nemam...'

U šetnji Zrenjaninom Olivera se nadalje prisjeća svojih malih nestašluka u školi i satova tjelesne kulture, dok se među njezinim pratiteljima pronašli i neki kojima je Olivera bila profesorica tjelesnog u srednjoj školi.

U zadnjoj objavi prisjeća se proljeća i pecanja na rijeci Begej koja protiče Zrenjaninom prije nego se ulije u Tisu.

U petnaestak dana Olivera je skupila gotovo pet tisuća pratitelja, a nema sumnje kako će načinom svoga pripovijedanja još neispričanih priča u svoje šetnje privući još mnoge poklonike koji će iz koraka u korak nestrpljivo čekati kamo će ih sve povesti.

OVO NISU OČEKIVALI:

Nakon 20 godina Balašević 'žestoko uzvratio' publici

Pogledaj galeriju