CAMILA ALVES

Supruga Matthewa McConaugheyja otkrila pravi razlog njihovog boravka u Hrvatskoj

26.07.2022 u 09:39

Bionic
Reading

Na Instagramu, na kojem je prati gotovo milijun obožavatelja iz cijeloga svijeta, Camila Alves objavila je snimku nastalu tijekom odmora koji su ona i suprug Matthew McConaughey proveli ploveći Jadranom na luksuznoj jahti sa slavnim društvom

Brazilska manekenka i supruga holivudskog zavodnika Matthewa McConaugheyja, Camila Alves, tek se sada oglasila o svom odmoru u Hrvatskoj. Iako se isprva nije znao točan razlog njihovog dolaska na Jadran, ona je razjasnila sve nedoumice.

Naime ona i McConaughey u Hrvatsku su stigli kako bi proslavili rođendan njihovog prijatelja Woodyja Harrelsona. Iako je službeno njegov rođendan bio tek 23. srpnja, okupio je poveće društvo i drage prijatelje i slavio na luksuznoj jahti Serenity, kojom su plovili Jadranom.

Povodom njegovog rođendana Camila je objavila snimku na kojoj se Harrelson i njezin suprug veslajući na SUP-u dobro zabavljaju u uvalama oko Dubrovnika, zbog čega se, kako je duhovito napisala, osjećala kao 'višak'.

'Jednom i jedinom Woodyju Harrelsonu, pravi je blagoslov što smo mogli zajedno proslaviti. No prava istina je... moj suprug me pozvao da zajedno otplovimo na SUP-u. Obukla sam minijaturni bikini misleći da ćemo biti samo on i ja... Kada sam izašla, vidjela sam tko je još na SUP-u... da... otišla sam se presvući i onda sam im se pridružila veslajući u kanuu.'

I uistinu, da nije ništa izmislila, pokazale su fotografije Pixsellovog fotografa koji ih je uspio snimiti dok su veslali.

NE PROPUŠTA TRENING

[FOTO] Matthew McConaughey skinuo se pred paparazzima u Dubrovniku i pokazao isklesano tijelo

Pogledaj galeriju

Inače, prijateljstvo Harrelsona i McConaugheyja dugo je više od desetljeća, a zajedno su snimili filmove 'Ed TV' 1999. i 'Jahači na valovima' 2008. godine, kao i HBO-ovu seriju 'Pravi detektivi' 2014. Matthew McConaughey nikada nije krio da upravo Harrelson spada među njegove najbolje prijatelje.