Christine Baumgartner

Supruga Kevina Costnera u suzama: Traži više novca jer je 'luksuzni stil života djeci u DNK'

01.09.2023 u 10:18

Bionic
Reading

Nakon što je odlučila ostaviti svog supruga, Christine Baumgartner morala je napustiti njihov zajednički dom. Iako se nadala da će uspjeti zadržati raskošno imanje i zadržati život na koji je navikla, Kevin Costner je ipak pokazao da neće dopustiti da ga se izigra i u ovoj brakorazvodnoj parnici

Poznati holivudski glumac odnedavno sudjeluje u brakorazvodnoj parnici, a rastavu braka od njega je zatražila supruga Christine Baumgartner s kojom je u braku bio 18 godina. Njezina odluka navodno je iznenadila Kevina Costnera, a glumac je odlučio da joj neće olako prepustiti dio svoje imovine.

Međutim, čini se da donedavna gospođa Costner nije računala na to da rastava braka donosi i neke promjene u njezin život pa je tako bila vrlo neugodno iznenađena činjenicom da se mora iseliti iz njihovog doma vrijednog 175 milijuna dolara i ranča od 160.000 hektara u Aspenu.

Baumgartner se morala preseliti u obližnju nekretninu za iznajmljivanje koju plaća čak 40.000 dolara mjesečno! lako i njezin novi dom odiše luksuzom, nezadovoljna je jer ne pruža usporediv životni stil pa traži da joj glumac isplaćuje veću svotu kako bi i ona i djeca mogli uživati u nečem još luksuznijem.

Njezin odvjetnik je na suđenju izjavio kako njezina djeca zaslužuju povećanje alimentacije jer je luksuzan život 'u ovom trenutku u njihovoj DNK'. Baumgartner također tvrdi da su njezini razlozi 'puno više' od materijalnih stvari. 'To je iskustvo', rekla je na suđenju opisavši njihov obiteljski dom kao zajednicu: 'Ovdje stvaramo sve što možemo zamisliti'.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju

Majka troje djece isprva je tražila mjesečni alimentacijski iznos od ukupno 248.000 dolara, čemu se 68-godišnji Costner žestoko usprotivio pa je Baumgartner tražila iznos od 175.000 dolara mjesečno kako bi svojoj djeci pružila 'usporediv' životni standard dok su s njom.

'Sud mora omogućiti uzdržavanje djece na razini razmjernoj Kevinovom značajnom bogatstvu, čak i ako ta razina potpore također poboljšava životni standard Christine', tvrdi njezin pravni tim koji objašnjava da njihova stranka želi dom usporediv s Costnerovom kućom vrijednom 145 milijuna dolara i mogućnost da ide na luksuzne odmore unajmljenim privatnim zrakoplovima.

Christine je tako pred sudom otkrila da Costner zarađuje više od 1,4 milijuna dolara mjesečno, od kojih na svoje troškove života potroši otprilike 240.000 dolara. Međutim, glumac je odlučan u tome da svojoj bivšoj ne želi plaćati više od 60.000 dolara mjesečno.

Shrvana što se mora odreći raskoši na koju je naviknula, Baumgartner je na sudu nekoliko puta zaplakala, a posebno emotivna bila je na spomen ranča u Aspenu. Osim toga, uplakana je priznala da je Costner godinama njezinoj majci plaćao 5000 dolara mjesečno, no isplate su prestale kad su se rastali, a zbog toga se njena majka sada boji za svoje troškove života.