NEOPISIVA TUGA

Supruga i kćeri Siniše Mihajlovića sve su ganule emotivnim objavama

17.12.2022 u 21:45

Bionic
Reading

Od Siniše Mihajlovića, legendarnog srpskog nogometaša rodom iz Vukovara, emotivnim objavama na društvenim mrežama oprostila se supruga i kćeri

Nakon duge borbe s leukemijom Siniša Mihajlović napustio je svijet u 54. godini života, a iza sebe je ostavio suprugu Ariannu i šestero djece.

Neutješna supruga od Siniše se oprostila na Instagramu objavom zajedničke fotografije uz citat iz djela ‘Romeo i Julija’.

‘Kad više ne budeš dio mene, izrezat ću ti mnoge male zvijezde iz pamćenja, tada će nebo biti tako lijepo da će se cijeli svijet zaljubiti u noć’, napisala je Arianna kojoj su u komentarima objave brojni uputili poruke podrške i sućuti.

Na sličan način od Siniše se oprostila i njegova kći Virginia, uz odlomak iz knjige ‘Xenia’ čuvenog talijanskog pjesnika Eugenija Montalea.

Posebno emotivna bila je objava Sinišine kćeri Viktorije.

‘Teško je tata. Teško. U ovom trenutku ogromne patnje trebam samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomiješan s tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao. I svatko tko te poznaje zna na što mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali snagu nalazim u neizmjernoj ljubavi koju ste mi pružili u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što sam te imala uz sebe ove godine, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati kćeri, čak i mnogo više. Volio si me neizmjerno, svom snagom koju si imao. Čuvao si me od svega, svih i svačega. Bio si previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve. Moje srce je danas slomljeno, slomljeno. Duši mi je sve gore, i ne mogu dalje pričati o mom super heroju, za mene tata, za vas Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvijek, uvijek, uvijek, uvijek. Vikat ću ti to svaki dan, uvjerena da će moj vapaj doprijeti do tamo. Nikada nećemo biti razdvojeni. Zbogom tata, moja velika i neizmjerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, još te toliko trebam’, napisala je.

Viktorija je ocu posvetila i knjigu 'Siniša, moj otac', u kojoj je opisala i teške obiteljske trenutke nakon dijagnoze leukemije.

Sa suprugom Ariannom Siniša ima i sinove Miroslava, Dušana i Nicholasa, a još jednog sina, Marca, rodila mu je Talijanka iz kratke veze prije braka.

Sinišina udovica Arianna u Italiji je poznato televizijsko lice. Upoznali su se u jednom restoranu, vjenčali 1996. godine u rimskoj općini Campigodlio, a zatim i 2005. u samostanu u Sremskim Karlovcima.

  • +38
Siniša Mihajlović Izvor: EPA / Autor: FRANCO SILVI