VOJVOTKINJA CAMILLA

Supruga budućeg britanskog kralja otkrila kako provodi vrijeme sa svojim unucima

30.03.2021 u 10:33

Bionic
Reading

U kratkom video-isječku, objavljenom na Instagram stranici The Reading Romm, vojvotkinja od Cornwalla otkriva kako je čitanje aktivnost u kojoj najviše uživa sa svojim unucima

'Čitala sam svojoj djeci, a sada čitam i svojim unucima. Volim to. Čitala sam im kad su bili sasvim maleni. A onda su postajali sve stariji i stariji, i sad zapravo oni čitaju meni', rekla je vojvotkinja Camilla.

Sa svojim bivšim suprugom Andrewom Parkerom Bowlesom, s kojim je u braku bila od 1973. do 1995. godine, Camilla ima dvoje djece, Toma i Lauru. Od svoje biološke djece ima ukupno pet unuka, a i unuke svog drugog supruga, princa Charlesa, smatra svojim unucima.

Princ William i Kate su roditelji troje djece, sedmogodišnjeg princa Georgea, petogodišnje princeze Charlotte i princa Louisa koji će uskoro navršiti tri godine. Princ Harry i Meghan Markle su roditelji 22-mjesečnog Archieja i u iščekivanju su druge bebe.

  • +6
Vojvotkinja Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia

U postu objavljenom povodom nadolazećeg Uskrsa, u kojem Camilla preporučuje knjigu za djecu, vojvotkinja je govorila i o volonterskoj organizaciji Beanstalk koja se zalaže za čitanje djeci 'jedan na jedan'.

'Čitanje od malih nogu po mom mišljenju je vrlo važno i čini razliku u životu', rekla je Camilla.