suočavanje s teškom dijagnozom

Supruga Brucea Willisa odlučila potražiti pomoć specijalista kako bi se bolje nosila s njegovom bolesti

01.03.2023 u 15:28

  • +7

Bruce Willis i Emma Heming Willis

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Iako se znalo da Bruce Willis boluje od afazije, nedavno su stigli novi nalazi koji potvrđuju da je riječ o težem stanju. Oporavka zasada nema, a glumac koji je tijekom karijere ostvario mnoge zapamćene uloge izgubio je sposobnost da razgovara, a njegova majka nedavno je otkrila kako nije sigurna može li ju sin uopće prepoznati

Vijest o lošem zdravstvenom stanju Brucea Willisa u kojem su šanse za oporavak vrlo male teško su primili obožavatelji, no najteže je njegovoj najbližoj obitelji. Frontotemoralna demencija od koje je obolio narušila je njegovu sposobnost govora, no najteže je što glumac ne prepoznaje nikoga osim glas bivše supruge Demi Moore koja je još uvijek blizak član obitelji te u odličnim odnosima s glumčevom suprugom.

Emma Hemin Willis odlučila je kontaktirati specijalista kako bi bolje razumjela suprugovo stanje i naučila se nositi s teškom dijagnozom.

U ponedjeljak je Heming na Instagramu podijelila fotografiju sa stručnjakinjom za skrb i obrazovanje za demenciju Teepom Snow. Izrazila je zahvalnost za pomoć koju je primila dok je učila kako se nositi s teškim stanjem popularnog glumca. Na to ju je Snow pohvalila za izvanredno obavljen posao pri pružanju adekvatne podrške. Stručnjakinja je optimistično nadodala kako je, uz ispravno nošenje s bolešću, moguće nastaviti živjeti život uz bolest.

Willisova ljupka supruga odlučila je nastaviti volju svog supruga da iskoristi svoj glas da progovori o temama o kojima se inače ne govori puno, a u ovom slučaju, nažalost, riječ je o bolesti s kojom glumac vodi bitku.

'Bruce je uvijek vjerovao u korištenje svog glasa u svijetu kako bi pomogao drugima i podigao svijest o važnim pitanjima, kako javno tako i privatno. Znamo u svojim srcima da bi – kad bi mogao danas – želio odgovoriti privlačenjem globalne pozornosti i povezivanjem s onima koji se također suočavaju s ovom iscrpljujućom bolešću i kako ona utječe na toliko pojedinaca i njihovih obitelji', izjavila je Emma.

Izvor blizak obitelji otkrio je da je obitelj Willis bliža nego ikada, a Emma pokušava održati optimističan duh u kući. Pokušava stvoriti što više pozitivnih uspomena za kćeri Mabel i Evelyn jer želi da one pamte Brucea kao dobrog i zabavnog oca uz kojeg ih vežu lijepe uspomene.

ljubav nakon prekida

Postoji li prijateljstvo nakon prekida? Ovih 6 slavnih parova dokazuje da ipak ima nade

Pogledaj galeriju