UKRALI MU NOVČANIK

Suprug Elle Dvornik u problemima nakon što su ga opljačkali u Londonu: 'Moram se vratiti kući, a nemam više dokumente...'

21.05.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Charles Pearce, suprug influencerice Elle Dvornik, otišao je nekoliko dana poslovno u domovinu, no boravak u Londonu na kraju će ga skupo koštati. Otkrio je da su ga opljačkali te da je ostao bez dokumenata zbog čega ne zna kako i kad će se vratiti kući u Istru

Na Instagramu je Charles Pearce objavio kako se našao u problemima nakon što su ga vješti lopovi 'počistili'. Ostao je bez novčanika i isprava, a izdavanje nove putovnice moglo bi potrajati tjednima pa to pokušava ubrzati.

Na Instagramu je napisao podužu objavu u kojoj objašnjava kako je opljačkan u Londonu te moli za savjet i pomoć.

'Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali jutros su me u Londonu opljačkali. Nemam novčanik niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova. Najbrže što mogu, kad bi mi mogli izdati žurnu putovnicu, je tek 10. lipnja. Svaki savjet i ideja će mi pomoći. Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju", poručio je Ellin suprug koji je potom zahvalio na brojnim savjetima koji su mu počeli pristizati.

Ella je inače prije tjedan dana na svom Instagram profilu otkrila kako Charles poslovno odlazi u London, prvi put od kad je krenula pandemija.

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Razbijali smo nervozu tako što smo pokušali Balie naučiti rolati, ali nas je to još više iznerviralo, tako da je Charles otišao tužan i ljutit i nervozan. Jedva čekam da mi šalje slike hrane iz Engleske', napisala je tada Ella ni ne sluteći da će se njegov povratak odužiti.