Zaželjela se promjene

Kraljica transformacije: Ella Dvornik iznenadila novom frizurom, pišu joj fanovi: 'Najbolja do sad'

13.04.2022 u 17:19

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica i kćer Dine Dvornika prava je beauty kameleonka. Po tko zna koji put pohvalila se novim izgledom svoje kose. Poznato je da se ne libi eksperimentirati s bojama te da se voli igrati s raznim frizurama

Majka Balie i Lumi odlučila počastiti fora frizurom. 'Uvijek između stavljanja ekstenzija dobijem neke fiks ideje. Što mislite mogu li isfurat ovu frizuru ili ne?', opisala je Ella Dvornik svoju najnoviju objavu. Kosu je ukrasila sitnim kovrčama.

Ovo osvježenje frizure oduševilo je njezine pratitelje te su joj i ovog puta u komentarima pisali kako smatraju da njoj sve odlično stoji. 'Ovo je *ebeni spektakl', 'Ti možeš isfurati sve!', 'Kao lutkica si s ovom frizurom', 'Odlična! Najbolja do sada!', samo su neke od poruka koje je dobila.

I ranije je blogerica znala nositi takvu frizuru. Tada je napisala da se 'osjeća kao Shakira'.

Inače, Ella se u prošlosti podvrgnula i nekim estetskim korekcijama izgleda o kojima je otvoreno progovorila. 'Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke...Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantati', priznala je jednom prilikom, a neke od zahvata na kojima je bila je svojedobno na društvenoj mreži i dokumentirala.

  • +2
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL