UŽIVA U ŽIVOTU

Super motivatorica: Vitomira Lončar pokazala kako se može odlično izgledati u sedmom desetljeću života

31.07.2022 u 09:01

Bionic
Reading

Glumici, doktorici znanosit i profesorici, prije dvije godine tijekom lanjskog redovitog sistematskog pregleda na sveučilištu Eurasia University u Xi’anu liječnica je rekla da bi trebala pripaziti na prehranu zbog prekomjerne težine. U malo više od godinu dana doživjela potpunu fizičku transformaciju, a danas svoju sjajnu liniju odražava treningom

Nije mogla spavati, bila je iscrpljena i bez energije, a onda je stvar uzela u svoje ruke te je tijekom godinu dana Vitomira Lončar smršavjela je 14 kilograma i postigla izgled na kojemu bi joj danas mogle pozavidjeti 30-godišnjakinje. U početku je vježbala tri puta po pola sata tjedno, a danas to čini pet puta tjedno, hoda najmanje deset kilometara dnevno, jede zdravu hranu, održava idealnu težinu, brine se o svom fizičkom zdravlju.

Rezultati su vidljivi i na posljednjoj fotografiji na Instagramu. Pozirala je u kupaćem kostimu i svoje pratitelje pozvala na 'akciju'.

'Kako promijeniti loše životne navike? Ili te jako boli - ili si promijenio životne vrijednosti. Najuspješnije je ako je oboje. Može se, bez obzira jesi li 20, 30, 40, 50 ili 60+. Možda je i sreća što me je dovoljno jako boljelo, a negdje isto vrijeme su se promijenile i životne vrijednosti. Ukratko, ajmooooo! Trening!', poručila je.

Vitomira je više puta isticala da ju je život u Kini preporodio, da je tamo procvala. 'Doći će dan kada će se naša kineska priča završiti, a onda planiram živjeti u svojim Ustrinama na otoku Cresu, saditi svoj vrt, a ako Bog da bistru glavu, pisati, prenositi online znanje i iskustvo koje sam akumulirala kome bude potrebno. Radujem se toj zadnjoj dionici koja me čeka', najavila je prije nekoliko mjeseci Vitomira za Mirovina.hr.

Vitomira Lončar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album