hvata boju

Sunčanje na plaži: Josipa Perišić uoči utakmice supruga Ivana puni baterije za navijanje na najbolji mogući način

13.12.2022 u 15:08

Bionic
Reading

Dok Vatreni u Katru oduševljavaju cijeli svijet svojom majstorskom igrom te su dogurali do polufinala Svjetskog prvenstva, njihovi najmiliji su im najveća podrška. Uz svog životnog partnera Ivana Perišića je njegova supruga i dvoje djece koji uživaju u tamošnjim blagodatima dok se nogometaš priprema za utakmicom s Argentinom

Josipa Perišić se nedavno javila iz Katra kada je na Instagram pričama podijelila fotografiju kako uživa na katarskom suncu. I danas se oglasila na sličan način - zavaljena na ležaljku sa slamnatim šeširom na glavi i sunčanim naočalama hvata boju i odmara glasnice za glasno navijanje na predstojećoj utakmici svog supruga Ivana Perišića.

Njihov sin, 10-godišnji Leonardo prije nekoliko dana oduševio je cijeli svijet. Fotografija na kojoj tješi uplakanog Neymara nakon poraza, a Brazilac ga je i nježno zagrlio, nema koga nije dirnula. Mali Leo inače Neymarov fan, koji je unatoč slavlju pobjede svoje domovine i svog tate osjetio želju obratiti se nogometašu koji mu je jedan od uzora.

Leova mama, Josipa na toj utakmici se nije isticala. Lijepa Splićanka i inače ne voli pretjeranu pažnju medija i prilično je samozatajna kada je riječ o pojavljivanju u javnosti. Podsjetimo, ljubav nje i nogometaša rodila se još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi. Sudbonosno 'da' su izrekli 2020. godine u srpnju i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka.

Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Martin Hangen / Shutterstock Editorial / Profimedia