'SUPERPOTJERA'

Student iz Šibenika porazio svih petero lovaca i osvojio 20.000 eura

02.04.2023 u 20:59

Bionic
Reading

U drugom izdanju novoga HRT-ovog kviza 'Superpotjera' fantastičan nastup ostvario je prvi ovotjedni natjecatelj, student kemije Petar Vrvilo

Večerašnju emisiju 'Superpotjere' protiv lovaca Svena Marcelića, Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepe i Deana Kotige otvorio je Petar Vrvilo iz Šibenika. Student kemije na zagrebačkom PMF-u u pitanjima s višestrukim izborom ponudio je dva točna odgovora.

Lovci su mu potom ponudili 20 tisuća eura za pobjedu protiv svih 5 lovaca, ali i samo dvije sekunde prednosti. Naposljetku je odabrao borbu protiv svih lovaca što se pokazalo dobrim izborom.

Svih pet lovaca Petar je pobijedio postao bogatiji za 20 tisuća eura. Publika je nakon njegove pobjede gromoglasno pljeskala.

'Naklon do poda', poručio je Kotiga Petru. 'Tako se to radi', dodala je Morana.

Prethodno je sudjelovao dva puta u 'Potjeri', a prije pobjede izjavio je kako nagradu planira potrošiti na putovanje. S 20.000 eura, mladiću koji je na početku emisije rekao kako voli putovanja i otkrivanje novih kultura, te da će mu iduća zemlja koju će posjetiti u nekom trenutku biti Turska, prst na karti svijeta, s obzirom na osvojen iznos, bit će ipak usmjeren na - Indiju.

'Petre, želim vam sretan put! Zaslužili ste!', zaključio je Joško.

U večerašnjoj emisiji nije bio usamljen u pobjedi nad supertimom. Pavao Crnko iz Sunje kraj Siska u brzopoteznoj je igri protiv četvero lovaca osvojio 15.000 eura. Za preostalo dvoje natjecatelja protivničke snage bile su prejake.

  • +4
Superpotjera Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica za HRT