SVE JE POBROJANO

Stroga kraljevska pravila kojih će se Meghan Markle morati pridržavati u trudnoći

18.10.2018 u 06:45

Bionic
Reading

Otkako je službeno objavljeno da u travnju iduće godine stiže nasljednik ili nasljednica Meghan Markle i princa Harryja, britanski mediji potrudili su se pobrojati i sve što vojvotkinja od Sussexa, kao članica kraljevske obitelji, u svojoj trudnoći smije, odnosno ne smije raditi

Nakon što je Kensingtonska palača napokon službeno potvrdila da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u proljeće iduće godine očekuju prinovu, sina ili kći koji će biti sedmi u nasljedstvu za prijestolje, javnost je već, zahvaljujući tamošnjim medijima, obaviještena što sve u svojoj prvoj trudnoći Meghan Markle smije i ne smije raditi. Ovo su stroga kraljevska pravila kojih će se morati pridržavati:

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prekooceanska putovanja može zaboraviti

Da s princem Harryjem otputuje na 16-dnevnu turneju po Australiji, Novom Zelandu i okolnim otocima, Meghan Markle morala je tražiti posebnu dozvolu, i to tek nakon što joj je u 12. tjednu trudnoće napravljen ultrazvuk koji je pokazao da je s trudnoćom sve u najboljem redu.

Ipak, nakon što se vrate u svoj dom, na daljnja prekooceanska putovanja mora zaboraviti, što će za nju biti posebno teško jer joj majka živi u Americi. No ako se ona, kako se nagađa, preseli u London da bude bliže svojoj kćeri, i to će pravilo biti lako poštivati.

Ne smije otkriti spol djeteta

Baš kao u slučaju Kate Middleton i princa Williama, o spolu djeteta neće se znati sve dok se ne rodi. Od toga će, kao i od odabira imena, zasigurno najviše profitirati kladionice.

Bez baby showera, zabave organizirane uoči rođenja djeteta

Iako je baby shower sasvim uobičajen u Americi, za članove kraljevske obitelji takvo što je nedopustivo. Budući da su iznimno bogati, bilo bi skroz neprimjereno da organiziraju raskošne zabave uoči rođenja djeteta i primaju skupocjene poklone. Sve to mogu si priuštiti i sami.

  • +29
Meghan Markle i Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stručna pomoć na svakom koraku

Kada je o trudnoći riječ, baš kao i kada je Kate Middleton bila trudna, Meghan Markle će na porodu imati dva porodničara, tri babice, tri anesteziologa, četiri člana kirurgije, dvoje pomagača, četiri pedijatra, laboratorijskog tehničara za krvne pretrage i tri menadžera. Vjerovali ili ne, za pripadnike kraljevske obitelji svi su oni prijeko potrebni.

Prije negoli se i službeno javnosti otkrije da je beba rođena, sve o malom nasljedniku ili nasljednici prva će doznati kraljica

Kraljevski protokol zahtijeva da kraljica mora prva saznati da je beba rođena, i to puno prije svih ostalih.

Prinova će imati najviše četiri imena

I dok će svijet idućih nekoliko mjeseci nagađati i ostavljati novac na kladionicama, pogađajući ime nasljednika ili nasljednice, jedina stvar koja je već sada poznata je da će prinova imati najviše četiri imena. Sam princ Harry ima četiri imena - Henry Charles Albert David - dok troje djece princa Williama i Kate Middleton imaju tek tri.

Ono po čemu se trudnoća i sve vezano oko nje razlikuje od čak tri trudnoće i poroda Kate Middleton to je da će princ Harry i Meghan Markle imati puno više manevarskog prostora i sve će biti opuštenije jer je mala šansa da će njihovo dijete naslijediti tron. Upravo zbog toga pri odabiru imena ne moraju birati ono kraljevskog porijekla.

Već su krenula nagađanja kako će se Diana, kao posveta Harryjevoj majci, zasigurno naći u top izboru, kao i Eleanor, Sophia, dok bi dečka mogli nazvati Alvin, po njezinom djedu Alvinu Raglandu, ili Arthur i James.