DORIA RAGLAND

Stoji li ona iza cijelog Megxita? Majka Meghan Markle iz sjene je utjecala na odluku svoje kćeri i Harryja da napuste kraljevsku obitelj

26.01.2020 u 09:10

Bionic
Reading

U cijelom dramatičnom izlasku Meghan Markle i princa Harryja iz kraljevke obitelji, upravo u njoj pronalazili su smirenje i utjehu. S nepokolebljivom odanošću prema kćeri i zetu, sve su glasnija nagađanja kako je upravo Doria Ragland imala 'tihi, ali odlučujući' utjecaj u odluci para da potraže financijsku neovisnost i započnu novi život daleko od Buckinghamske palače

Doria Ragland, majka Meghan Markle, svoju je kćer od njezine najranije dobi učila kako ne treba ništa raditi ukoliko za isto neće biti 'nagrađena', a njihov bliski odnos odavno je poznat cijelom svijetu. No, Doria je u posljednje vrijeme postala iznimno bliska i sa svojim zetom, Harryjem, koji je upravo u njoj pronašao majčinsku figuru, nešto za čime je žudio svih ovih godina otkako je u stravičnoj prometnoj nesreći izgubio majku, princezu Dianu.

'Upravo se njoj Harry okreće i traži savjete. Ona je poput kraljice - nikada se ne žali niti ikada išta objašnjava. Opuštena je, a kad ljudi vide njezinu naušnicu u nosu i dreadlockse misle da je cool, no, nemojte da vas zavara, nemojte ju podcijeniti, jer ona je od čelika', otkrio je izvor blizak Doriji Ragland i nastavio:

'Meghan joj je oduvijek vjerovala u potpunosti, a sada je postala i oslonac Harryju koji je svoju majku izgubio vrlo rano. Doria je jako topla, nevjerojatno kuha i majčinski je tip, no, s druge strane, nije netko tko traži i želi pozornost, a njezina diskrecija Harryju je sve.'

Već se po fotografijama, na kojima u većini slučajeva šeće svoja dva psa, koje je spasila iz azila, dalo zaključiti kako ne voli da se oko nje izvodi pompa, kako uživa u toj svojoj privatnosti, ne dopuštajući da itko nepozvan uđe u njezin život.

  • +5
Doria Ragland Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Doria je oduvijek bila netko tko najviše od svega voli privatnost, a to joj je potrebno sada više nego ikada.' Ipak, kćer joj je najvažnija na svijetu, a to je dokazala nebrojeno puta, osobito otkako je Meghan Markle 'stupila na scenu' kao nova djevojka princa Harrryja, potom zaručnica i na kraju supruga.

Doria Ragland uz svoju je kćer bez pogovora, a posebice posljednjih tjedana većinu vremena provodi s njom i malenim Archijem u Kanadi. Kada i nisu zajedno fizički, tu je za njih putem telefona. Pa upravo je ona provela i prvih šest tjedana uz Meghan i Harryja kada se rodio maleni Archie, kako bi se čim lakše prilagodili u novu ulogu, onu roditelja.

S njima je provela Dan zahvalnosti, potom i Božić i sve to u luksuznoj 11 milijuna funti vrijednoj vili na otoku Vancouveru, gdje posljednjih mjeseci žive Meghan i Harry s Archijem. Izvor blizak njoj tvrdi kako sve upućuje na to da je upravo ona bila najvažnija u dijeljenju savjeta u cijeloj drami, otkako su donijeli životnu odluku i napustili kraljevsku obitelj.

'Kada su Meghan i Harry najavili da napuštaju sve i da će od sada biti financijski neovisni, to se dojmilo i Dorije. Biti financijski neovisan za nju je jedna od najvažnijih stvari, a upravo od nje tražili su savjete kako da sve bezbolnije prođe', otkrio je izvor.

U ovom trenutku, Meghan i Harry sami su u Kanadi, pokušavajući dogovoriti svoj prvi televizijski intervju otkako su napustili kraljevsku obitelj, s jednom od najvećih američkih televizijskih kuća, za to vrijeme Doria je ponovno u Los Angelesu, gdje i živi, i bez puno pompe obavlja svakodnevne zadatke.