OD NJE NE ODUSTAJE

Je li ovo jedan od razloga zbog kojeg je Meghan natjerala princa Harryja da se odrekne vlastite obitelji?

25.01.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Iz dana u dan izlaze nove zanimljivosti vezane uz vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, koji su svoju sreću odlučili potražiti daleko od kraljevske obitelji i to, barem za početak, u Kanadi. A upravo u Kanadi, Meghan Markle mogla bi se vratiti svojoj velikoj ljubavi, nečemu čega se zbog ulaska u kraljevsku obitelj mogla odreći gotovo preko noći

Kako donose najnoviji svjetski mediji, vojvotkinja od Sussexa mogla bi sada, kada više ne mora svoje račune polagati kraljevskoj obitelji, ponovno se politički aktivirati, a to bi moglo ići toliko daleko da se nagađa kako bi se mogla 'upetljati' i u skorašnje američke predsjedničke izbore.

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji, Meghan Markle nikada nije krila koliko je frustrira činjenica da se, nakon što se zaručila za Harryja, mora maknuti od politike, baš kao i svi članovi kraljevske obitelji, te se politički ne smije izjašnjavati.

'Ona ima snažna politička mišljenja i sada će iskoristiti priliku i veću slobodu kako bi mogla i sama se javno izražavati', otkrio je izvor i to netom nakon što je Meghan Markle na službenom Instagram profilu Sussex Royal objavila nikad viđene fotografije iz Ruande, zemlje koju je posjetila u ožujku 2016. godine, samo četiri mjeseca prije negoli je upoznala Harryja na spoju na slijepo.

Sada izvori tvrde kako bi kasnije ove godine mogla i sama imati neke oblike intervencije na američke predsjedničke izbore, kakve ne zna se, no dobro je poznato da je, prije negoli je upoznala Harryja, američka glumica javno napala aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa te je čak odbila susresti se s njim tijekom njegovog službenog posjeta Velikoj Britaniji u svibnju 2019. godine, opravdavajući se da mora biti uz svog tek rođenog sina Archija.

U trenutku kada je kraljevska obitelj daleko od njih, te joj više ne moraju polagati račune, samo je pitanje vremena kada će se Meghan Markle 'uplesti' u politiku i isprovocirati pravu diplomatsku oluju, osobito ako se ponovno obruši na Trumpa ili se uključi u javnu političku scenu Kanade, gdje trenutno živi s Harryjem i sinom.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da odabere upravo u Kanadi napraviti svoj povratak u političke vode ne bi, u konačnici, bilo niti najmanje čudno, budući da je njezina najbolja prijateljica Jessica Mulroney snaha bivšeg kanadskog ministra vanjskih poslova Briana Mulroneyja, a sama Meghan bliska je s aktualnim tamošnjim premijerom Justinom Trudeauom. Uz to, Meghan Markle nikada nije krila svoju privrženost Baracku i Michelle Obami, a i njezina, sad već bivša, kraljevska pomoćnica Sara Latham radila je za Hillary Clinton u njezinoj predsjedničkoj kampanji, u kojoj se borila protiv Trumpa.

Zanimljivo je da je 2018. godine sama Meghan Markle bliskoj osobi priznala kako je njezin krajnji cilj postati američka predsjednica, a o tome je sanjala još kao djevojčica.