U NOVU UZ MALE EKRANE

Što se najviše gledalo u novogodišnjoj noći?

03.01.2013 u 10:51

Bionic
Reading

Brojni Hrvati novu 2013. dočekali su baš uz svoje TV prijamnike, a ovo su rezultati

Najgledaniji program u novogodišnjoj noći od 19 sati imala je humoristična serija Nove TV 'Lud, zbunjen, normalan'. Nju je gledalo čak 18 posto Hrvata. Odmah iza Izeta Fazlinovića i ekipe smjestio se Dnevnik Nove TV sa 17,8 posto gledanosti, donosi Večernji list.

Najgledaniji sadržaj u novogodišnjoj noći na HTV-u bila je Vremenska prognoza (11,4 posto) na Prvom programu, a na RTL-u emisija 'Krv nije voda' koju je gledalo skromnih 5,1 posto Hrvata.

HTV 2 u cijeloj noći imao je najmanju gledanost. Od svih filmova koje su ponudili gledateljima, najgledaniji je bio animirani uradak 'Ledeno doba 2: Zatopljenje'.

Što se tiče specijalnog novogodišnjeg programa, i tu pobjedu odnosi Nova TV. Emisija 'I godina Nova 2013', nastala po uzoru na 'Nad lipom 35', emitirala se od 22 sata do 15 minuta iza ponoći i imala je gledanost 12,3 posto, što u prijevodu znači da ju je gledalo nešto više od pola milijuna Hrvata.

Poslije toga su uživo emitirali emisiju 'S Novom u Novu' u kojoj su se gledatelji javljali sa svojim čestitkama i željama, što je pratilo 7,2 posto gledatelja. Specijal 'Pjevaj moju pjesmu' koji se emitirao na Prvom programu HTV-a gledalo je 10,1 posto stanovništva, a HTV 2 i RTL nisu imali poseban novogodišnji program.

Od svega je najmanju gledanost, 2,1 posto, imala emisija 'Garaža' HTV-u 2.