za svakog ponešto

Splićane će u 2024. godinu uvesti Doris Dragović, Sinjane Opća Opasnost

29.12.2023 u 13:59

Bionic
Reading

Hrvatska diva uvest će svoje sugrađane na Rivi u novu 2024. godinu, a osim nje Splićane će zabavljati Grše te Kuzma i Shaka Zulu

U novogodišnjoj noći će sinjski reper Grše otvoriti zabavni program, nakon čega će na scenu nastupiti Doris Dragović, dok će Kuzma i Shaka Zulu biti zaduženi za svirku do ranih jutarnjih sati.

U splitskom 'dnevnom boravku' se očekuje na desetke tisuća ljudi koji će u grad pod Marjanom potegnuti i iz okolnih gradova i općina, koji nisu organizirali dočeke na otvorenom. Osim uživanja u glazbi i plesu s prvim minutama 2024. godine očekuje se veliki vatromet.

večer za pamćenje

Spektakl u Areni: Pogledajte kako je Doris Dragović drugu večer zaredom oduševila publiku

Pogledaj galeriju

Osim na Rivi, dočeci Nove godine organizirani su po brojnim hotelima, klubovima i privatnim aranžmanima po stanovima i kućama. Mladi već od 15 eura mogu u nekom od mnogobrojnih klubova priskrbiti švedski stol i bogat program, dok se onima nešto starijima za stotinjak eura pa naviše nudi hotelski doček uz nastup grupa koje će rasplesati goste.

U susjednom Trogiru na Silvestrovo na Trgu Ivana Pavla II nastupa Centrifuga band, Neno Belan i Fiumensi na Kačićevom će trgu u Novu godinu uvesti Makarane, a Kaštelani će na doček na otvorenome u Novi park u Lukšiću, gdje će im svirati i pjevati Matko i Brane.

25. godišnjica zajedništva

[FOTO] Neno Belan & Fiumensi u Domu sportova proslavili veliku obljetnicu i rasplesali publiku

Pogledaj galeriju

Sinjani će 2024. godinu dočekati u rock stilu jer će na Trgu dr. Franje Tuđmana nastupiti Opća opasnost, prije kojih će ih zabavljati grupa Buđenje. Koncert iznenađenja priredili su gradski oci za Triljane koji će na doček u Gradski park, dok će ostali gradovi u Splitsko-dalmatinskoj županiji dočeke uglavnom imati u zatvorenim prostorima.