KAD ZAVLADA STRAST

Što se kuha između Tamare i Nikole?

30.03.2011 u 17:23

Bionic
Reading

'Djed' Nikola ne propušta nijednu priliku da provede vrijeme sa 'spremačicom' Tamarom i očito je da se sprema nova romansa. No, za razliku od Marijane i Nemeša koji ne skrivaju svoju vezu od ostalih, Tamara i Nikola su se ograničili na male dodire i usputne poglede

Nakon noćašnjih aktivnosti Marijana i Nemeš više ne skrivaju što osjećaju jedno za drugo. Čini se da ih nije briga što ostali ukućani ili gledatelji misle, pa su se u potpunosti prepustili jedno drugom.

Dok Marijana i Nemeš ne brinu što drugi misle, Tamara i Nikola pokušavaju svoje osjećaje zadržati privatnima koliko to mogu. Stalna razmjena nježnih pogleda i usputnih dodira jasan je znak da se nešto događa između njih dvoje.

Dok su ukućani zauzeti svojim aktivnostima Tamara i Nikola koriste priliku za razgovor i šetnju po dvorištu. Za to vrijeme 'djedovi' i 'bake' vježbaju novi zadatak – moraju što bolje interpretirati pjesmu 'Idu dani'.

U međuvremenu počeo je još jedan sukob, jer Soraja misli da je Dragana ogovara pred Horvatom. Dragana kaže da ne priča nikome iza leđa te da će Soraji reći u lice ako joj ima što za reći.

Nikola i George posvađali su se pred svima i njihov sukob gotovo je prerastao u fizički obračun. Srećom, ostali ukućani razdvojili su dvojicu ljutih 'djedova'.

Sada je zatišje nakon svih sukoba. Kuhar Radašin radi u svojoj kuhinji dok 'starci' uvježbavaju svoj današnji zadatak. Drugim riječima, kućom Big Brothera ponovo vladaju pjesma i smijeh.