RASTE UZBUĐENJE

Što nas čeka u zadnjoj epizodi 'Igre prijestolja'?

12.06.2014 u 12:33

Bionic
Reading

Autori 'Igre prijestolja' puno su nas puta iznenadili obratima od kojih zastaje dah, a kako se šuška, ni finale četvrte sezone neće biti iznimka

Posljednja epizoda četvrte sezone bit će prikazana u nedjelju 15. lipnja pod nazivom 'The Children', a teško je uopće zamisliti što su smislili David Benioff i Dan Weiss.

'Ovo je najbolje finale koje smo dosad napravili', otkrili su autori 'Igre prijestolja', piše Entertainment Weekly

Dodali su da je epizoda toliko nevjerojatna da će je biti jako teško nadmašiti. Zanimljivo je da će to biti i najdulja epizoda - trajat će 66 minuta!

Finalnu, desetu epizodu redatelj Alex Graves opisuje kao 'najveću u povijesti', a što točno pod time misli, uskoro ćemo saznati.

Iako i u pretposljednjoj epizodi 'The Watchers on The Wall' nije nedostajalo uzbuđenja, tek nas u zadnjoj epizodi ove sezone čekaju nevjerojatne stvari.   

Osim toga, obožavatelje 'Igre prijestolja' i dalje muči sudbina jednog od najomiljenijih likova serije, Tyriona Lannistera!

Ni ne sumnjamo da će i finale četvrte sezone 'Igre prijestolja' po gledanosti dostići, ako ne i prestići, završnu sezonu treće sezone koja je 2013. imala 5,9 milijuna downloadanja, oborivši tako sve rekorde.

Serija se snima prema knjigama George R.R. Martina

Inače, zanimljivo je da je Michael Lombardo, predsjednik HBO Programminga, najavio da bi se peta i šesta sezona popularne serije nakon Dubrovnika mogla ponovno snimati u Hrvatskoj, i to u Šibeniku i Imotskom.