SKROMNOST IM JE DRUGO IME

Što kupiti osobi koja ima baš sve? Pitajte Georginu Rodriguez, ona najbolje zna čime iznenaditi Cristiana

26.12.2022 u 19:00

Bionic
Reading

Gotovo 4 i pol milijuna ljudi stisnulo je lajk u samo sedam sati na video koji je objavila zaručnica Cristiana Ronalda, a u kojem je prikazala što su pojedini članovi njihove obitelji dobili pod borom. Najskuplji dar definitivno je bio onaj koji je Georgina Rodriguez namijenila svojoj ljubavi

Odjevena u crvenu usku haljinu i štikle, Georgina Rodriguez prvo je prošetala kroz blagdanski uređenu blagavaonicu, u kojoj je sve bilo spremno za obiteljski božićni ručak.

A potom je natjerala Cristiana Ronalda, ali i svu djecu, da izađu ispred kuće, gdje je slavnog nogometaša čekalo iznenađenje - njegov božićni poklon.

Za ovaj Božić, kako bi ga barem malo utješila zbog poraza na Svjetskom nogometnom prvenstvu, Georgina je svom dragom kupila ni manje ni više nego novi Rolls Royce za njegovu kolekciju i to kabrio izdanje s pomičnim krovom, koji će se savršeno uklopiti u njegovu poveću kolekciju automobila.

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Riječ je o modelu čija je cijena debelo preko dva milijuna kuna, no za njihovu obitelj koja zarađuje takve iznose gotovo pa na dnevnoj bazi, to je sitnica.

Ronaldu je poklon izmamio osmijeh na lice, nakon čega je 'potrpao' u automobil djecu i Georginu i malo ga isprobao.

Nakon toga obitelj je ušla natrag u kuću, a video otkriva kako su djevojčice, Eva i Alana Martina dobile nove bicikle s pomoćnim kotačima, a najstariji Cristiano Ronaldo Jr. neobično vozilo.