IMA SE, MOŽE SE...

Pomno dotjerana Georgina Rodrigez pohvalila se skupocjenim nakitom čija vrijednost iznosi više od 15.7 milijuna kuna

08.12.2022 u 13:43

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez, zaručnica proslavljenog portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, bila je među najzapaženijim navijačicama na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva između Portugala i Švicarske

Životna odabranica poznatog nogometaša gdje god da se pojavi ne može proći nezapaženo te je privlačila poglede i na utakmici u Kataru kojoj je slavila momčad njezinoga zaručnika.

Georgina koja ne krije svoju ljubav prema skupocjenom odjećom, dodacima i nakitom, unijela je glamur i na na tribine gdje je sa svojim prijateljima pratila napetu utakmicu.

Tamnokosa ljepotica, inače rođena u Argentini, a odrasla u Španjolskoj i Engleskoj, i za tu je prigodu bila pomno dotjerana, a posebnu pozornost privukao je njezin nakit od čije će vam se vrijednosti zavrtjeti u glavi.

  • +8
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Zvijezda Netflixovog realityja 'Soy Georgina' nosila je nakit čija vrijednost prelazi više od 15.7 milijuna kuna (odnosno 1.8 milijuna funti), a uključuje i prestižni Rolex GMT-Master II od bijelog zlata i brušenih dijamanata.

Georgina je između ostalog nosila i skupocjenu ogrlicu, narukvicu i niz prstenja navodno vrijednih ukupno 450.000 funti (oko 4 milijuna kuna).

U njezinom nizu modnih dodataka našla se i skupocjena dijamantna ogrlica od 50.000 funti (oko 430 tisuća kuna) i mala klasična torbica Chanel, čija je cijena oko 7.090 funti (oko 62 tisuća kuna).

Kako je objavio britanski Mirror, Cristianova zaručnica također je nosila i dijamantni zaručnički prsten vrijedan 600.000 funti (oko 5 milijuna kuna) i dijamantni prsten od 10 karata, vrijedan oko 300.000 funti (2.6 milijuna kuna).

Model i influencerica izgledala je kao da je sišla s modne piste u pripijenoj crnoj haljini bez naramenica i zelenom dugom ogrtaču od lepršave tkanine uz srebrne metalic štikle, dok je kosu podignula u rep.

Georgina (28) je i na Instagramu podijelila fotografije s utakmice, a opisu je napisala i da je 'velika šteta što nismo mogli uživati u najboljem igraču svijeta' nakon što je njezin partner Cristiano bio na klupi veći dio utakmice.

Inače, manekenka i nogometaš upoznali 2016. godine, kad ju je on uočio u Guccijevom butiku dok je Georgina radila kao prodavačica, a ostalo je - povijest.