FANOVI U ŠOKU

Što joj se događa: Severina u badiću pokazala nikad krhkiju figuru

11.01.2019 u 12:08

Bionic
Reading

Tijekom odmora u Maldivima gdje je provela dio prosinca i početak siječnja, Severina je pokazala svoju nevjerojatnu figuru. 46-godišnja pjevačica mnoge je iznenadila nikad vitkijom figurom

Nekad poznata po bujnim oblinama, kraljica estrade već neko vrijeme ima figuru poput svjetskih manekenki. Vitke noge i ruke i uski strukić postali su njezin novi zaštitni znak.

Svoju krhku figuru Severina je ponovno pokazala javnosti tijekom zimskog odmora na Maldivima gdje je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom iz prvog braka. Iako je mršavost pokušala prikriti lepršavom suknjom nalik pareu i jednodijelnim kupaćim kostimom s predimenzioniranim volanima, njezinim pratiteljima to nije promaknulo.

'Severina izgledate jako sretno iako moram se složiti s drugima, premršavi ste', 'Znam da vjerojatno pazi da bude u top formi i da dobro izgleda, ali malo više kila bi joj odlično stajalo. Bila je žena s oblinama. Seve vrati se', 'Seve stajling za 10 kao uvek, fali 5 kg bez uvrede', 'Channeling Angie hah?', samo su neki od komentara ispod posljednje Severinine fotografije.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL