RAJSKI ODMOR

Mnogi joj zavide: Severina otkrila da blagdane ne provodi u Hrvatskoj

29.12.2018 u 08:45

Bionic
Reading

Premda je fanove začudila činjenica da njihova miljenica na svom Instagram profilu nije čestitala Božić, umjesto toga, Severina je pokazala gdje je otputovala i podijelila idiličnu fotografiju s blagdanskog odmora

Nakon što je nedavno svoju publiku obradovala novom pjesmom 'Imaš pravo', a kako ove godine nije zakazala nastup u silvestarskoj noći, Severina je spakirala kofere i otišla na sunčane Maldive. To je potvrdila fotografijom na Instagramu. Ponosna mama je pokazala svog sina Aleksandra na predivnoj maldivskoj plaži, a uz fotografiju je napisala: 'My sun. Moj san. Moj sin'.

Dječaku je to drugi put da odlazi s mamom na ovu destinaciju. Prvi put je bio tamo kad je imao dvije godine, a nedugo poslije toga njegovi roditelji su se razdvojili. Maldivi su ujedno bili i prva destinacija na koju je Milan Popović odveo Severinu na početku njihove veze.

View this post on Instagram

My sun,moj san,moj sin...☀️❤️

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kao i uvijek Severina svojim fotografijama oduševi svakog tko baci pogled na njen profil na društvenim mrežama, ništa manje nije se dogodilo ni ovaj put. Njezni obožavatelji su se raznježili na ovu objavu pa su ubrzo počeli pristizati 'lajkovi' i komentari. A onda je objavila i jednu na kojoj pozira u jednodjelnom kupaćem kostimu. 'Sanjam bijeli Božić... i želja mi se ostvarila', napisala je uz fotografiju na kojoj su u prvom planu njezine duge noge i guza.

Srpski mediji tvrde da je pjevačica otputovala na Maldive jer pokušava 'preboliti poslovni neuspjeh, jer je navodno za novogodišnji nastup nastup od vlasnika jednog kluba tražila 40 tisuća eura a on joj je ponudio 20 što ju je razočaralo'.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL