PRAVA DAMA

Monegaška princeza plijenila poglede u kraljevski plavom baršunu

20.11.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Princeza Charlene vrlo često izaziva pozornost svojim modnim kombinacijama koje su uvijek s puno stila

Omiljena članica monegaške kraljevske obitelji jako dobro zna kakve joj kombinacije najbolje stoje pa je za obilježavanje državnog praznika Dana Kneževine Monake odabrala prekrasan kaput od baršuna u kraljevski plavoj boji brenda Akris dodatno naglasivši njezinu porculansku put i plavu kosu.

  • +14
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princeza Charlene (39) koja s princom Albertom (59) ima blizance Gabriellu i Jacquesa koji su rođeni 2014. godine, za ovaj je elegantni stajling koji je upotpunila crnim šeširom velikog oboda i tamnoplavim kožnatim rukavicama dobila samo najbolje ocjene.

  • +5
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivšoj olimpijskoj plivačici društvo su pravile šogorice princeza Stetphanie i Caroline s djecom Andreom, Charlotte i Pierreom.

  • +4
Princeza Charlene od Monaka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princeza Charlene svoje je pratitelje na Instagramu oduševila simpatičnom fotografijom blizanaca koje je odvela na šišanje prije važne svečanosti.

Par je u braku od 2011. kad je Charlene Wittstock rođena u Zimbabveu postala princeza od Monaka udajom za princa Alberta II, a svi se još sjećaju vjenčanja koje je započelo suzama koje nisu bile radosnice na licu ove nježne plavuše. Ipak, čini se da su preslatka djeca vratila osmijeh na lice lijepe princeze.

Our First Haircut. Photos by HSH Princess Charlene

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)