prva ljubav

Što će reći tata: Starija kći Baracka Obame uhvaćena u strastvenom poljupcu

23.11.2017 u 10:28

Bionic
Reading

Malia Obama, 19-godišnja kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, koja je prošle godine započela samostalni studentski život, na fakultetu je pronašla i svoju prvu ljubav. Riječ je o britanskom studentu s kojim je uhvaćena u strastvenom poljupcu

Starija kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, Malia, mlada je djevojka koja uživa u studentskim danima, poput brojnih svojih vršnjakinja. Barem to potvrđuju posljednje paparazzi fotografije na kojima se 19-godišnjakinja vidi u strastvenom zagrljaju s jednim od kolega, neposredno nakon utakmice između dva sveučilišta. 

Strani mediji donose kako je riječ o Roryju Farquharsonu, britanskom studentu koji je prošle godine došao iz Londona kako bi na Harvardu nastavio studij te, baš kao i Malia, sada pohađa drugu godinu. Prema riječima neimenovanih izvora, Rory je vrlo popularan među studenticama.

  • +10
Malia Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što je uzoran student, mladi Britanac jako je angažiran što se tiče sporta. Izabran je za kapetana ragbijaške ekipe prije godinu dana, a na taj položaj obično dolazi akademski i društveno najistaknutiji student.

Objavu dijeli OhOh News (@ohohnews)

Uz ovaj grub sport, Rory je predan golfu, pa tako predstavlja svoj fakultet i na tom području, a kako doznaju strani mediji, jedan od omiljenih predmeta bila mu je kemija, iz koje je pohađao dodatne satove. 

Na njegov je šarm tako očito pala i Malia te u njegovom društvu nije skidala osmijeh s lica. Zgodna i vitka, u sportskom izdanju, došla je ove subote podržati svog dragog u važnoj utakmici između Harvarda i Yalea. Nakon osamdeset minuta borbe tim njezina fakulteta izgubio je, a Malia je brzo potrčala pružiti utjehu umornom Roryju. 

Što će reći Barack Obama nakon što su svijet obišle ove dosta prisne fotografije njegove mezimice, ostaje tek vidjeti. 

Neki već nagađaju kako neće biti naklonjen toj ljubavnoj priči jer kćerkin odabranik na Twitteru prati aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

  • +7
Malia Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije godinu dana i sam je Barack progovorio o delikatnoj temi ljubavnih odnosa svoje dvije kćeri, rekavši tada kako je poprilično opušten jer one imaju stalnu pratnju tajne službe te da ništa ne može poći po zlu.