LUDA PROSLAVA

Evo kako je Malia Obama proslavila 19. rođendan

10.07.2017 u 12:06

Bionic
Reading

Starija kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, Malia, proslavila je prije nekoliko dana 19. rođendan. Provela je ludi vikend u luksuznom ljetovalištu za odabrane s najbližim prijateljicama

Popularnost obje kćeri bivšeg predsjednika Baracka Obame i nakon njegova odlaska s vlasti nije splasnula, pa se njihovi koraci prate u stopu.

Nedavno smo cijelu obitelj Obama mogli vidjeti kako uživa na odmoru u dalekoj Indoneziji. Četveročlana obitelj tako je nekoliko dana uživala u luksuznom resortu na Baliju, a potom ih je čekao aktivniji dio godišnjeg odmora. 

Pri povratku iz Azije bližio se važan datum za obitelj, ali i cijelu američku naciju. Naime bližio se Dan neovisnosti koji Amerikanci obilježavaju s posebnom radošću i veseljem, a isti taj dan, 4. srpnja, u domu obitelji Obama vladalo je dvostruko veselje jer je starija kći Malia navršila 19. rođendan.

  • +2
Malia i Sasha Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malia je rođendan prvo proslavila s najbližima, a potom se uputila u Hamptons, luksuzno ljetovalište za bogataše, u kojem je napravila tulum za pamćenje.

U društvu najboljih prijateljica mlada nasljednica tako se zabavljala na tulumu uz bazen i piće, ali svjedoci tvrde kako ju mnogi iz prve nisu ni primijetili.

  • +10
Malia Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Društvo je plesalo i uživalo uz zabavnu glazbu. Najluđe je zapravo bilo to što je izgledala i ponašala se toliko normalno. Još uvijek je prisebna i na zemlji, a većina gostiju ove privatne zabave zapravo nije ni primijetila da je prisutna i Malia', rekao je jedan od izvora za strane medije.

Prije nego joj ujesen krenu studentske obveze na prestižnom fakultetu Harvard Malia će još malo uživati u ljetu i zabavama s prijateljima.

💜👑

A post shared by Sasha Obama🇺🇸 (@sasha__obama) on

Za to vrijeme njezina mlađa sestra Sasha jako je vrijedna i odrađuje sezonski posao kao konobarica u restoranu na otoku Martha's Vineyard.