NJIHOVE OBJAVE SVI VOLE

Što će reći kraljica? Oni svoj Instagram nisu izbrisali i bez imalo zadrške objavljuju baš sve

05.09.2018 u 17:06

Bionic
Reading

I dok je Meghan Markle, prije negoli se udala za princa Harryja i postala članica britanske kraljevske obitelj, morala ugasiti sve svoje profile na društvenim mrežama, kao i osobni blog koji je pisala, dvojica pripadnika iste obitelji toga se ne pridržavaju. Dapače, zbog svojih fotografija na kojima poziraju bez majica, njih dvojica imaju veliki broj obožavateljica

Osobni profili na društvenim mrežama za članove britanske kraljevske obitelji nisu dopušteni, te mogu imati tek službene, na kojima se pomno biraju objave. I dok je Meghan Markle, prije negoli je postala vojvotkinja od Sussexa, svoje profile morala ugasiti, kao i osobni blog, dvojicu pripadnika kraljevske obitelji te zabrane ne brinu.

rockin with my shoalmates 🐠🐬🐙🐟 !! #breamteam #guppylove

A post shared by SOPHIE // vegan 🌻 (@thejoyfulsprite) on

Riječ je o 22-godišnjem Samuelu i njegovom 19-godišnjem bratu Arthuru Chattu, sinovima lady Sarah Chatto, jedine kćeri princeze Margaret. Budući da su momci tek 24., odnosno 25. u redu da naslijede tron, brojne zabrane i službeni protokoli njih se ne tiču.

There are worse places to have glandular fever

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Kraljičini praunuci ovo su ljeto proveli na odmoru u Grčkoj, gdje su i nastale fotografije na kojima poziraju bez majica, pokazujući da o svom izgledu itekako brinu.

Budući da nisu u prvom planu, poput rođaka Harryja i Williama, Arthur i Samuel uspijevaju živjeti daleko od očiju javnosti, a posljednji put fotografi su ih snimili na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle. Na veliku žalost mnogobrojnih obožavateljica, obojica su u dugogodišnjim vezama.

#Chatnoleg

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

  • +17
Kraljica Elizabeta II i princ Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia