godinu dana sreće

Brad Pitt ne skriva koliko ga Ines de Ramon usrećuje; sad je i službeno predstavlja kao djevojku

14.11.2023 u 09:49

Bionic
Reading

Prije godinu dana javnost je otkrila da je srce miljenika brojnih dama osvojila dotad manje poznata dizajnerica nakita. Atraktivna Ines de Ramon i Brad Pitt prvi put su uočeni na koncertu grupe U2, a godinu dana poslije zajedno su stigli na filmsko gala druženje i potvrdili svoj status zvjezdanog para

U studenom 2022. godine Brad Pitt prvi put je viđen s Ines de Ramon, dizajnericom nakita koja se tijekom tog perioda razvodila od glumca Paula Wesleyja. Iako se u ovih godinu dana niti Pitt niti De Ramon nisu javno izjašnjavali o tome, jasno je da je riječ o ozbiljnoj vezi te da poznati glumac atraktivnu damu španjolskih korijena smatra svojom partnericom.

Izvor za People je otkrio da se par sjajno provodi te da je glumac jako zaljubljen: 'Ovo je Bradova prva prava veza od razvoda. On je predstavlja kao svoju djevojku.'

  • +3
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Prije godinu dana par je prvi put uočen u javnosti nakon što su navodno već nekoliko mjeseci izlazili. Pitt i De Ramon viđeni su zajedno na koncertu grupe U2, a tada je izvor upućen u život popularnog glumca rekao da on uživa provoditi vrijeme s novom djevojkom, koju je opisao kao slatku, zabavnu i energičnu damu.

Međutim nakon godinu dana veza je postala ozbiljnija te je sada svima jasno da je Pitt ponovno u stabilnom odnosu.

Izvor je istaknuo da je glumac sretan uz dizajnericu nakita, s kojom dijeli život već godinu dana. Prije nje, povezivali su ga s Emily Ratajkowski i Nicole Poturalski.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Prije svega tjedan dana par se prvi put zajedno pojavio u javnosti, a izvor je otkrio da su izgledali kao da se dobro zabavljaju. Zajedno su stigli na svečanost 12. LACMA Art+Film Gala, a družili su se s brojnim zvijezdama te se čini da je ona dobro prihvaćena u glumčevu zvjezdanom društvu.

Ipak, još uvijek nisu pozirali zajedno u znak službene potvrde svoje veze.

INES DE RAMON

Nova ljubav Brada Pitta s puno stila spojila je trendi traperice s kultnim tenisicama

Pogledaj galeriju