hvali se

Stjepan Hauser pokazao kako provodi vrijeme u Americi i kako je palo druženje s Kim Kardashian i Elonom Muskom

05.05.2022 u 18:56

Bionic
Reading

Naš najpoznatiji violončelist već neko vrijeme boravi u Sjedinjenim Američkim Državama. Kako je ranije izjavio raduje se što će posljednji put proputovati svijet kao 2Cellos. Na svojoj turneji među ostalim je imao prilku sresti svjetskie face

Da je Stjepan Hauser je svjetska faca poznato je već dulje vrijeme. Često na društvenim mrežama provocira objavljujući fotografije s nepoznatim damama. Sada je pokazao da se imao priliku biti u društvu nekih poznatih lica.

Na svom Instagram profilu pohvalio se kako sunčane dane koristi za druženja s legendama među kojima su Leonardo DiCaprio, Elon Musk, Justin Timberlake, Matthew McConaughey, ali i najpoznatija reality zvijezda na svijetu Kim Kardashian.

Inače, 2Cellos će 19. rujna u Areni Zagreb odraditi svoj posljednji koncert velike svjetske turneje kojom u 2022. završavaju svoj zajednički glazbeni put i opraštaju se od publike. Nakon 10 godina provedenih kao 2Cellos, šest objavljenih studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, prodanih skoro milijun ulaznica najavili su u ponedjeljak svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske turneje.

  • +4
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL