ne skrivaju sreću

Svi su gledali u njih: Jelena Perčin i Momčilo Otašević uživaju u ljubavi

03.10.2017 u 10:03

Bionic
Reading

Otkačena komedija 'Lavina' Stanislava Tomića u ponedjeljak navečer premijerno je prikazana u zagrebačkom kinu Europa. Premijeri je nazočila ekipa filma predvođena redateljem Stanislavom Tomićem, glumcima Robertom Ugrinom, Borkom Perićem, Sarom Stanić, Anom Maras Harmander, Miranom Kurspahićem i drugima, a film su pogledala i brojna poznata lica. Najviše pažnje plijenila je Jelena Perčin u društvu dečka Momčila Otaševića

Jelena Perčin i Momčilo Otašević svoju ljubav ljubomorno čuvaju samo za sebe i njihova zajednička pojavljivanja u javnosti i dalje su prava rijetkost pa ni ne čudi to da su oči bile uprte upravo u njih kada su se pojavili na sinoćnjoj premijeri u kinu Europa.

Lijepa glumica bila je mamac za poglede u jednostavnoj, ali efektnoj modnoj kombinaciji. Zablistala je u kombinezonu jarkocrvene boje modnog brenda Nebo i crnoj kožnoj jakni. Kombinaciju je podignula kožnatim štiklama u crvenoj boji, koje su produljile njezinu vretenastu figuru. Glumica ne skida osmijeh s lica i izgleda bolje nego ikada.

'Film je simpatičan. Budući da je to ekipa koju poznajem i s kojom sam surađivala, dobro sam se zabavljala', rekla je za tportal Jelena.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević zaljubili su se prije dvije godine na setu domaće serije 'Kud puklo da puklo', u kojoj su oboje imali uloge. I dok lijepa glumica trenutno priprema nove projekte, crnogorskog glumca od jeseni gledatelji mogu pratiti u seriji 'Čista ljubav'.

  • +7
U kinu Europa održana premijera domaćeg igranog filma Lavina Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL