OSVJEŽENJE na televiziji

Stiglo pojačanje: Studentica i model novo je voditeljsko lice na RTL-u

18.07.2019 u 14:37

Bionic
Reading

Show u kojem se pokušava oboriti najopasniji i najluđi rekord i ovog će ljeta zabavljati i gledatelje RTL-a. Kroz pokušaje obaranja svjetskih rekorda gledatelje će ponovno voditi Nikola Vikić Topić, a u novoj sezoni od 22. srpnja pridružit će mu se Ana-Klaudija Štilinović koje se neki sjećaju iz videospota Luke Nižetića

Ania-Klaudiji Štilinović 'Ludi Guinnessovi rekordi' su prva voditeljska uloga. 25-godišnjakinja Zagrepčanka je apsolventica agrobiznisa i ruralnog razvitka, a uz to je završila i stručno usavršavanje za voditelja u elektroničkim medijima. Od osnovne škole bavi modelingom. Sve je krenulo s dječjim modnim revijama, a danas su iza nje brojni editorijali i kampanje čije je zaštitno lice. Bila je animator u hotelima, vodila je konferencije te jednu online informativnu emisiju.

Sebe opisuje kao vedru i radišnu osobu koja uvijek voli probati nešto novo i često si postavlja nove izazove, a ovaj je projekt jedan od njih.

'Stvorili smo jako ugodnu i opuštenu radnu atmosferu, punu smijeha i zabave. Svi smo se zajedno topili na suncu, smijali pogreškama i bježali od komaraca. Naučila sam više nego što sam očekivala i veselim se sljedećim snimanjima. Boljeg kolegu od Nikole, pogotovo za probijanje leda, nisam mogla ni zamisliti', rekla je Ana-Klaudija za Rtl.hr. Tremu prije odlaska na set razbija slušanjem najdražih pjesama i misli pozitivno. Najavila je kako će gledatelji imati priliku vidjeti Nikolu Vikića Topića i nju u obaranju raznih rekorda. 'Ja ću tako po prvi put stati na role, a vidjet ćete i Nikolu – u štiklama', otkrila je simpatična voditeljica.

Kad je riječ o privatnom životu, Anamarija je udana žena, a za svog partnera se udala početkom srpnja.