RTL OTKRIO

Mario Mlinarić i Sanja Žuljević odlaze u povijest: Ovo su novi treneri u 'Životu na vagi'

15.07.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Iako su televizijski gledatelji tijekom tri sezone emitiranja showa navikli na trenere Marija Mlinarića i Sanju Žuljević, stiglo je vrijeme za promjene, pa su s RTL-a odlučili angažirati nova lica, a odabir je pao na Maju Ćustić i Edina Mehmedovića

Pune tri sezone Mario Mlinarić i Sanja Žuljević novim su kandidatima davali izazove i pomagali im u njihovoj najvećoj borbi - onoj s kilogramima. Iako su i televizijski gledatelji navikli na njih, te su od prvih epizoda stekli simpatije javnosti, stiglo je vrijeme za promjene.

  • +6
RTL-ov projekt 'Život na vagi' Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Kako otkrivaju s RTL-a, krenulo je snimanje četvrte sezone njihovog showa 'Život na vagi', a umjesto poznatog dvojca Mlinarić-Žuljević, na njihovo su mjesto stigli magistri kineziologije - Maja Ćustić i Edin Mehmedović.

36-godišnja Maja Ćustić već niz godina radi kao osobna trenerica, ali i trenerica grupnih treninga u jednom fitness centru, a unatoč bogatom iskustvu priznaje kako joj je bio veliki izazov prihvatiti ulogu trenericu u jednom od omiljenih televizijskih formata u Hrvatskoj.

'Svaki natjecatelj ima specifičnu priču koja često u sebi nosi teške životne trenutke, a emotivne blokade su svakodnevnica u radu s njima, no nema vraćanja na stare navike', rekla je Maja Ćustić, dok je dvije godine stariji Edin Mehmedović priznao da je bio i sam 'na vagi' kada je dobio ponudu.

'S jedne strane su bili moja obitelj, supruga s dvije najdivnije djevojčice na svijetu i moj dugogodišnji posao, a s druge strane prilika koja se ne propušta. Ali ova put nije bio moj život na vagi, a svi moji bližnji su znali moju odluku i prije nego sam je izrekao.'

Osobni trener i brojnih poznatih osoba rekao je: 'Mi šaljemo poruku svima da ne stavljaju svoj život na vagu nego da ga žive jer imaju samo jednu priliku. Moja obveza kao diplomirani kineziolog je iskoristiti sva sredstva da doprem do što šire populacije. Nažalost, svjedoci smo vremena u kojem se djeca više ne igraju vani, statistika nam je neumoljiva, pretilost kao virus ulazi u sve strukture našeg društva. Moramo se protiv te bolesti boriti svim silama.'

Ove sezone show se snima na lokaciji u Crikvenici i obližnjim mjestima, a iz produkcije smatraju kako bi idiličan morski krajolik kandidatima trebao biti samo dodatna motivacija za uspjeh u gubljenju kilograma. I dok su treneri novi, voditeljica showa i ove će jeseni biti Marijana Batinić.