obitelj se proširuje

Stigla prinova: Ante Todorić dobio dijete sa sedam godina mlađom Petrom Kaćunko

03.10.2023 u 09:20

Bionic
Reading

Stariji sin Ivice Todorića u ožujku 2021. godine je potvrdio da ljubi sedam godina mlađu Splićanku Petru Kaćunko. Sada su postali roditelji djevojčice, a vijest o dolasku bebe potvrdila je Antina sestra

'Danas je poseban dan u mom životu jer sam sedmi put postala teta. Moj brat Ante i njegova partnerica Petra dobili su djevojčicu Piju prije nekoliko sati', ispričala je Iva Todorić za 24 sata.

Petra Kaćunko je u svibnju otkrila da čekaju dijete te se pohvalila time da nije imala tešku trudnoću. Rekla je da ima iskustva s dvije trudnoće te da je bila 'sigurnija i opuštenija i manje se brinula o stvarima koje su je mučile prije'. Spol nisu otkrili ni najbližima jer su željeli da to bude iznenađenje.

U SPLITU

Do dolaska bebe ostalo je još malo: Novi podvig Ante Todorića i njegove Petre

Pogledaj galeriju

Par se upoznao tijekom ljeta 2019. preko zajedničkih prijatelja. Isprva su imali vezu na daljinu Zagreb - Split, a potom su započeli zajednički život u obiteljskom domu Todorića u Kulmerovim dvorima. Petra je u Zagreb stigla s dvoje djece koje ima iz prvog braka. A Ante je, podsjetimo, bio u braku s diplomiranom ekonomisticom Martinom Novosel (1997. izabrana za Miss Hrvatske te je našu zemlju predstavljala na izboru za Miss svijeta) koja mu je 2004. rodila kćer Emu, tri godine kasnije kćer Luciju, a u ožujku 2008. sina Ivicu.