NE KRIJE SREĆU

U slatkom iščekivanju prinove: Popularna Šeherezada otkrila trudnički trbuščić na ljetovanju

25.06.2021 u 14:27

Bionic
Reading

Domaćim gledateljima najpoznatija po ulozi Šeherezade u seriji '1001 noć', glumica Berguzar Korel s kolegom i suprugom Halitom Ergençom, očekuje treće dijete, a da istinski uživa u trudničkim danima potvrdila je svojim brojnim pratiteljima na Instagramu

Sa suprugom Halitom Ergençom, najpoznatijim po ulozi Sulejmana Veličanstvenog, Berguzar nakon dva sina očekuje djevojčicu, što je javnosti ranije ovoga mjeseca otkrila putem Instagrama podijelivši fotografije s baby showera.

Ovih dana poznati glumački par uživa na ljetnom odmoru, a s gotovo dva milijuna pratitelja na Instagramu, Berguzar je podijelila par fotografija na kojim ponosno ističe trudnički trbuščić u bikiniju.

'Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate što vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdoblju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige', nedavno je za turske medije izjavila glumica.

Ljubav između Berguzar Korel i njezinog 12 godina starijeg supruga, Halit Ergença, rodila se na snimanju serije '1001 noć', a zbog fatalne brinete, Halit je ostavio tadašnju suprugu. Njihov brak traje desetak godina, a danas su roditelji 11- godišnjeg sina Alija i jednoipolgodišnjeg Hana.

  • +4
Bergüzar Korel i Halit Ergenç Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL