lijepe vijesti

Stigla beba: Fani Stipković rodila je dječaka

30.10.2023 u 19:58

Bionic
Reading

Iz doma Fani Stipković i proslavljenog bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierra stižu najljepše vijesti. Bivša hrvatska novinarka rodila je dječaka, a par uživa u prvim, dragocjenim trenucima roditeljstva

Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji! Novinarka i nekadašnja manekenka Fani Stipković u meksičkom gradu Guadalajara, koji trenutno zove domom, rodila je dječaka.

Fani je do posljednjih dana trudnoće bila vrlo aktivna, te nije propuštala ni posjete stadionu kluba Chivas Guadalajara. Naime, posjet takmicama kluba čiji je njen suprug sportski direktor za nju su uobičajena stvar, a bivša sportska novinarka od ove navike nije odustajala ni u posljednjim danima trudnoće.

Podsjetimo, nakon višegodišnje veze, Fani Stipković udala se za Hierra na intimnoj ceremoniji u Meksiku, u kojem žive nešto više od godine dana. Nekoliko tjedna prije poroda otkrila je kako očekuju dječaka.

Vjenčanica Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Judith Castro

Sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Bivša hrvatska manekenka, a danas uspješna novinarka i voditeljica Fani Stipković i njen partner, bivši španjolski nogometaš Fernando Hierro u bračnu luku uplovili su krajem rujna, mjesec dana prije rođenja sina.

Vjenčanje 41-godišnje televizijske novinarke i 55-godišnjeg sportskog direktora Gudalajare održano je 13. rujna u samom središtu Guadalajare, u butik hotelu, gdje je njihovu ljubav slavilo tek dvanaest pomno odabranih osoba. Za svoj dan iz snova Fani je idealnu vjenčanicu, s potpisom Vere Wang, pronašla u zagrebačkom Le Conceptu, wedding multibrand storeu u vlasništvu Aleksandre Dojčinović.