VELIKA SREĆA U OBITELJI

Stigao je sin: Maja Šuput i Nenad Tatarinov postali roditelji

17.03.2021 u 18:01

Bionic
Reading

Premda joj je termin poroda bio 22. ožujka, njezin dječačić se požurio doći na svijet nekoliko dana ranije. Pjevačica, voditeljica i poduzetnica danas je rodila u Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu

Prije 20-tak sati Maja Šuput obavila je na Instagramu niz fotografija na kojima pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a kako doznaje Story od izvora bliskih obitelji u srijedu je rodila sina teškog 2900 grama. Nedavno su mu odabrali ime, ali za javnost je još uvijek nepoznato. Zna se jedino da će mu nadjenuti neko strano koje paše uz Tatarinov. 'Svi me pitate za ime. Zapisano je i zaključano u mom rokovniku. I neću vam reći', nedavno je izjavila pjevačica.

'Moj partner u zločinu, za cijeli život. Danas u akciji', napisala je u opisu fotografija na kojima tik pred porod pozira u šik izdanju - širokoj i dugačkoj svijetlo plavoj majici, mrežastim čarapama i bijelim štiklama.

Maja je tijekom trudnoće bilježila brojne trenutke fotografijama i video snimkama uveseljavala svoje pratitelje koji jedva čekaju vidjeti njezinu bebicu. Vidjeli smo tako Maju kako vježba, uređuje sobu za svog nasljednika i kupuje mu stvari te brojne druge situacije. Sa suprugom je stigla otputovati na posljednje romantično putovanje u dvoje, a nezaustavljivo je radila na novim projektima svog brenda Majushka. Podsjetimo, vijest o drugom stanju potvrdila je u listopadu prošle godine i sjajno ga je podnijela, a priznala je da je u trudnoći dobila 10 kilograma.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL