u 9. mjesecu trudnoće

Maja Šuput broji sitno: Pozirala je u spavaćici i pokazala spavaću sobu

11.03.2021 u 09:28

Bionic
Reading

Do samog poroda koji bi, kako je sama najavila, trebao biti 22. ožujka, pjevačica će svoje fanove obavještavati kako provodi dane. Sada im je pokazala kako izgledaju njezine večeri

'Movie night at home. S obzirom na to da sam u posljednjih godinu dana pogledala sve što me zanimalo, sad se prepuštam vašim prijedlozima. Volim sve osim horora i SF-a...', otkrila je Maja Šuput poziravši u besprijekornom izdanju, u svilenoj spavaćici na krevetu ispred ogromnog platna svog projektora, a gledala je hit-seriju 'Emily u Parizu'.

U Instagram storyju je dometnula kako je kućno kino 'najbolja stvar ikad' jer je slika 'neusporedivo jasnija nego na televizijskom ekranu zbog 4K pro tehnologije' te otkrila koliko je njezin sinčić kojeg očekuje sa suprugom Nenadom Tatarinovim, trenutno dugačak i težak.

  • +3
Maja Šuput na Rujanfestu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Kraljica svadbi se prije toga se našalila se na račun bombastičnog intervjua Meghan i Harrya. 'Molio bih Meghan i Harryja da ne skreću pažnju s Maje Šuput. Hvala', glasi šala na njezin račun koja je nastala nakon gostovanja kod Oprah Winfrey. Dosad se već nekoliko puta na Instagramu pohvalila kako je sve spremno za dolazak njezina prvorođenca, a nedavno je zamolila za pomoć u izboru imena.